Speakersbureau Assemblee Speakers
Sonja Kimpen

Sonja Kimpen

Health Coach and Motivational Speaker | Manager Synergie | Author of 16 bestsellers. It is her mission to encourage people to get more out of life.

Category
Health, Food & Welfare
Type
Personal coach | Trainer
Employability
Keynote speaker, Moderator/ Presenter, Breakout session
Languages spoken
Dutch
Travels from
België

Biography

Mensen een energieke levensstijl bijbrengen was al heel vroeg haar passie. Na haar masteropleiding in de bewegingswetenschappen, heeft ze decennialang deze passie inhoudelijk uitgebouwd. Wetenschappelijke inzichten in diverse domeinen volgt ze tot op heden op de voet. Ze heeft een zeer brede expertise die garant staat voor een synergetische totaalaanpak mét resultaat.

Een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar maken: dàt is haar doel!

Zij is in Antwerpen (Zurenborg) grootgebracht in een boekenwinkel waar ze reeds jong de schrijversmicrobe had te pakken. In 2007 ging ze in quarantaine om haar gedachtegoed uit te schrijven. Ze heeft ondertussen 16 bestsellers op haar naam staan. Haar enthousiaste en energieke stijl werd opgemerkt door televisieproducers en zo werd ze ook een bekende Tv-coach in Vlaanderen. Je bent wat je eet, Back in weddingshape en andere programma’s kenden enorme bijval bij het publiek. Anderen inspireren het beste uit zichzelf te halen is de rode draad en zingeving van haar werk. Ze toerde door Vlaanderen en begeesterde ze in diverse uitverkochte theaters haar publiek met een 3 uur durende coachshow “Sonja Bruist”.  Ze is een veelgevraagd keynote speaker voor bedrijven en geïnteresseerden. Haar presentaties zijn no nonsense, speels en heel enthousiasmerend met een originele gereedschapskist vol met bruikbare tools. 

Bezoek haar website voor meer informatie over Sonja Kimpen

Employability

Keynote speaker
Moderator/ Presenter
Breakout session

Speaker

Sonja Kimpen, master bewegingswetenschappen inspireerde reeds duizenden mensen tijdens haar wervelende presentaties. Haar humoristische spreek- stijl, haar no nonsens aanpak zorgen steevast voor een lach en een traan wegens herkenning. Ze slaagt erin moeilijke gezondheidsbegrippen helder en hapklaar uit te leggen. Ze brengt op korte tijd  massa’s inzichten en “aha-gevoelens” waardoor reeds 1000-en mensen de moed vonden om hun gezonde leven aan te pakken.  Sonja als gastspreker biedt jou als organisator de garantie voor inspiratie, motivatie en een shot energie! Het is haar missie om mensen te stimuleren om meer uit het leven te halen. Sonja leert jouw team of publiek  dat een fit en energiek gevoel voor iedereen mogelijk is. Inzicht leidt tot uitzicht op een energiek en fit leven.

Literature

Video