Speakersbureau Assemblee Speakers
Eric van 't Zelfde

Eric van 't Zelfde

Inspired school director. Assemblee Speakers is the official booking agent of Eric van ‘t Zelfde. Contact Eric van ‘t Zelfde as keynote speaker at your event directly through Assemblee Speakers!

Category
Business & Management, Science & Education
Type
Business leader | Entrepeneur, Business coach | Mentor, Author, Personal coach | Trainer
Employability
Keynote speaker, Coach / Trainer, Master class
Theme
Inspirerend Leiderschap
Languages
EN NL
Origin
The Netherlands

Biography

Eric van ’t Zelfde groeide op in de ruige arbeiderswijkstraten van Schiedam-Oost en volgde later onderwijs op een chique Schotse kostschool. Dit leverde een straatvechtersmentaliteit op die vergezeld wordt door een universitaire akte van de Rijksuniversiteit Leiden, waar hij Taal- en Letterkunde studeerde. Van ’t Zelfde heeft zijn sporen in het onderwijsveld verdiend en zijn invloed rijkt tot aan de Tweede Kamer. Hij schreef twee succesvolle boeken, ontving een Europese onderscheiding voor zijn literatuurmethode en werd uitgeroepen tot Ambassadeur van de Vrede. Hij is rector in het Tv-programma Dreamschool en was hiermee lange tijd in race voor de Televizierring 2017.

Employability

Keynote speaker
Coach / Trainer
Master class

Speaker

Als luisteraar kun je niet ontsnappen aan de boodschap. Superschool is het verhaal over leiderschap en over successen bereiken door buiten de bewandelde paden te durven gaan. Het is het verhaal over hoe je onder erbarmelijke omstandigheden toch een voorbeeld voor anderen kunt zijn. Het verhaal ‘Impossible is Nothing’ is tevens het verhaal dat het publiek/ de maatschappij nu nodig heeft.

Na iedere presentatie is het publiek emotioneel maar ook energiek. Er zijn maar weinige sprekers die dit effect realiseren.

Onderwerpen:

  • Impossible is Nothing
  • Stuurkunst mag geen kunst zijn
  • Persoonlijk leiderschap
  • Wees nooit een omstander
  • Ben je een leider of een uitvoerder

Literature

Topics

Inspirerend Leiderschap