Speakersbureau Assemblee Speakers

Happy?

Let us know!

Happy Customers

We love making the perfect connection, 
but we are at our best when connections stay alive.

Betrokkenheid van A tot Z.

10
Recommend to others? - Yes

Experience

Toen we voor de jaarlijkse conferentie van Anytime Fitness Benelux een programma gingen samenstellen vroegen we meteen of Maurice ons daarbij wilde helpen vanuit Assemblee Speakers. Door onze wensen en het thema van het tweedaagse event kenbaar te maken kwam Maurice al snel met een mooie lijst aan potentiële sprekers. Samen maakten we een keuze om Mart de Kruif, Jan van Setten en Hans van Breukelen te boeken en zo stelden we een programma samen om onze ruim 200 gasten mee te informeren, inspireren en enthousiasmeren. Maurice is altijd betrokken en kwam zelfs een kijkje nemen tijdens ons event. We ervaren samenwerken met Assemblee Speakers en Maurice als erg prettig!

Super enthousiast en inspirerend!

10
Recommend to others? - Yes

Experience

Ann Wauters heeft op ons event gesproken. Mooi presentatie en een ijzersterk verhaal!

Inspirerende- en impactvolle spreker

10
Recommend to others? - Yes

Experience

Maurice van Assemblee Speakers heeft ons geholpen met het organiseren van een Keynote, gegeven door Eric van 't Zelfde. Complimenten hoe hij zich de materie in een branche eigen maakt en nadenkt over welke experts niet alleen deskundig zijn, maar ook echt een verhaal te vertellen hebben. De sessie was verrijkend, verhelderend en bovenal inspirerend. Ik raad Assemblee Speakers aan voor iedereen die op zoek is naar sprekers die een blijvende impact kunnen maken.

creativiteit en liefdevolle confrontatie spatten er van af

10
Recommend to others? - Yes

Experience

Agavnie heeft ons (grote groep leidinggevenden in een zorg organisatie)boost gegeven met haat frisse kijk op processen in de organisatie en onbetamelijke creatieve energie. Met behulp van haar persoonlijke ervaringen heeft ze ons vliegensvlug de (samen)werking van de verschillende breinen uitgelegd. Daarmee heeft ze ons laten zien hoe krachtig de congruentie tussen creativiteit, compassie en durf, in ons dagelijks functioneren kan zijn. Het was alles behalve passief luisteren naar een verhaal. Doormiddel van eenvoudige oefeningen heeft ze ons aangespoord om onze creativiteit en het vermogen tot samenwerken op de proef te stellen. Bijzondere en inspirerende bijeenkomst met inzichten die direct in praktijk ingezet kunnen worden. Dank daarvoor!

Alles viel op zijn plek

10
Recommend to others? - Yes

Experience

De manier waarop onze spreker, Mart de Kruif, zijn eigen ervaringen linkte met die van zijn toehoorders was bijzonder. Hij bracht zijn boodschap goed en duidelijk over en wist zijn publiek te vangen, best een taak omdat zijn boodschap niet over rozengeur en manenschijn gaat, maar over de uiterste indienststelling van een groep en individu. Iedereen was onder de indruk en ik denk dat velen van ons nog vaak terug zullen denken aan hoe Mart sprak over leiderschap en wat er nodig is om je 'troepen' in beweging te krijgen richting een onzekere horizon. Ik heb alleen maar positieve feedback gekregen dus ik denk dat we geslaagd zijn in onze missie.

Tot volle tevredenheid samengewerkt!

10
Recommend to others? - Yes

Experience

Paul bezit het vermogen om van begin tot eind de volle aandacht van alle aanwezigen vast te houden. Niet alleen qua inhoud, maar ook door de originele manier om zijn verhaal over te brengen.

Wij hadden een fantastisch event, mede door Assemblee en Brian Farley.

9
Recommend to others? - Yes

Experience

Zeer tevreden over de samenwerking met Assemblee. Denken met je mee en zoeken actief naar wat het beste past bij jouw event/programma. De spreker, Brian Farley, deed de rest en hoe... Hij was fantastisch! De mensen hingen aan zijn lippen, goed verhaal en het inspirerende.

Snelle communicatie en duidelijk in wat je kan verwachten

10
Recommend to others? - Yes

Experience

Mart de Kruif kwam spreken bij onze teamdag in Rotterdam. Het contact voorafgaand met zowel Assemblee Speakers als met de spreker zelf was helder, snel en prettig. En op de dag zelf was de bijdrage van Mart de Kruif een hoogtepunt in het programma, zeer waardevol.

Prima meedenken

10
Recommend to others? - Yes

Experience

Via Assemblee Michiel Muller van Picnic geboekt. Zeer goed ontvangen bij de gasten, van Heineken tot VGZ.

Vlotte en professionele samenwerking

10
Recommend to others? - Yes

Experience

Wij deden tweemaal beroep op Assemblee Speakers voor de organisatie van een keynote van de heer Wouter Torfs. De contacten verliepen vriendelijk, vlot en heel professioneel.

Een gedegen voorbereiding en prettige samenwerking

10
Recommend to others? - Yes

Experience

Wij hebben Mart de Kruif geboekt via Maurice van Assemblee Speakers en naast het plezierige contact met hem was de bijdrage van Mart de Kruif zeer " on topic" en gaf inspiratie voor de rest van ons zorgcongres. Als collega sprekersbureau kunnen we hier zeker nog van leren!

Een feest van herkenning!

10
Recommend to others? - Yes

Experience

Ik heb Brian Farley ondertussen al een paar horen spreken. Het is iedere keer herkenbaar en toch weer anders. Een verhaal met een duidelijke boodschap. Brian zorgt voor een fijne interactie met het publiek tijdens zijn verhaal.

Professioneel en inspirerend, met voorbeelden die echt out-of-the-box zijn!

10
Recommend to others? - Yes

Experience

We hebben aan haar lippen gehangen, zoveel mooie voorbeelden uit haar eigen praktijk die echt buiten de gebaande paden en out-of-the-box zijn. Wat een power, kennis en ervaring heeft Annemarie. Haar visie op het inzetten van talenten zou meer bekendheid mogen krijgen.

Waanzinnig

10
Recommend to others? - Yes

Experience

De middag van Proeflokaal met Eric van’t Zelfde was waanzinnig. Zijn Rotterdamse bravoure en ondernemerszin is inspirerend en prikkelend. Zijn verhaal ontroerend en grappig. De middag had nog wel een keer zo lang mogen duren. Op de scholen werd er lang over nagepraat door de collega’s die het Proeflokaal volgen, dit zijn leerkrachten met ambitie voor leidinggeven. Eric van ‘t Zelfde is open en prettig in de voor bereiding . Maurice heeft alles in het voor en natraject prettig geregeld. Bedankt.

Inspirerende spreker

7
Recommend to others? - Yes

Experience

Voor onze Kick-off Inspiratiesessie van de herontwikkeling van 2 locaties Ouderenzorg, hadden wij o.a. Bert van Thilborgh gevraagd als Inspirator om de deelnemers de mogelijkheid te geven buiten de bekende wegen en oplossingen te denken. De doelgroep was zeer gemêleerd en een dwarsdoorsnede van functies en rollen binnen de organisatie die zich bezig houden met en kennis en ervaring hebben met bewoners met dementie. De aanpak, om zijn verhaal te beginnen vanuit zichzelf als 87 jarige en vandaar uit terug te vertellen naar de huidige situatie, was heel origineel!

Fijne communicatie met het bureau en we zijn zeer enthousiast over de ingehuurde sprekers

7
Recommend to others? - Yes

Experience

Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers. Dachten goed mee met onze ideeën. De communicatie met het bureau ging soepel, een nauwkeurigheid foutje maar dat is goed opgelost!

Soepele communicatie, vriendelijk en professioneel

9
Recommend to others? - Yes

Experience

Communicatie met Assemblee Speakers verliep snel en soepel, vriendelijk en professioneel. Bij het organiseren van een evenement heb je als organisatie al genoeg aan je hoofd en dan is het erg prettig samen te werken met een bureau dat je alle vertrouwen geeft dat het met de Key Note Speaker in ieder geval dik voor elkaar komt. Fred Teeven sprak open en met de nodige humor (zelfspot) over zijn ervaringen nadat hij zijn ontslag had ingediend als staatssecretaris van het ministerie van Veiligheid en Justitie; een verhaal dat onze doelgroep erg aansprak en een hart onder de riem stak.

Een breed arsenaal van verrassende en inspirerende sprekers

10
Recommend to others? - Yes

Experience

Goed ingespeeld op onze behoefte

Betrokken dagvoorzitter

8
Recommend to others? - Yes

Experience

We hebben Margot Ribberink ingehuurd als dagvoorzitter voor het congres over Duurzaamheid. Als bij de voorbespreking was er een goede klik. Ze dacht mee, kwam haar afspraken na en je voelde betrokkenheid bij het onderwerp. De dag zelf is mede door haar inbreng goed verlopen. Ze verdiept zich in de sprekers en kan goede bruggen slaan tussen de verschillende sprekers. En zorgt voor een mooi geheel gedurende de dag.

Authentiek en inspirerend verhaal! Fijne man om mee samen te werken

10
Recommend to others? - Yes

Experience

Eric van 't Zelfde heeft een heel mooi en inspirerend verhaal. Tijdens ons congres voor docenten heeft hij de dag geopend met zijn verhaal over super school. Een mooie boodschap met humor maar ook de juiste toon weten te pakken. Niet gemaakt maar juist heel authentiek. Lovende reacties gekregen en Eric is beoordeeld met een 8,9 (uit 230 respondenten).

Het persoonlijke verhaal van Peter van Uhm raakte onze gasten

10
Recommend to others? - Yes

Experience

Peter van Uhm plus het Nationaal Militair Museum is een gouden combinatie! Zijn persoonlijke verhaal raakte onze gasten en nog steeds horen we regelmatig dat het zo'n fijne en bijzondere avond was. We kijken terug op een zeer geslaagd event!

Fijne samenwerking en veel ruimte voor eigen inbreng.

10
Recommend to others? - Yes

Experience

het contact met zowel de organisatie als de spreker verliepen heel goed. Ook afzonderlijk van elkaar, wat ik heel fijn vind. Dus zonder tussenpersoon waar mogelijk. Er werd meteen goed meegedacht na de eerste briefing. Ja, ik ben heel tevreden!

prettig

9
Recommend to others? - Yes

Experience

Contact liep soepel en vlot

Heel professionele tussenpartij die meedenkt, die afspraken nakomt en zeer goede keynotes aanbrengt

10
Recommend to others? - Yes

Experience

We organiseren jaarlijks een van de grootste IT community events in België. We hadden een aantal ideeën over keynote speakers en de host voor ons event. Assemblee Speakers capteerde goed onze noden, gaf bijkomend advies, wist heel snel contact te leggen met de juiste sprekers, de formaliteiten netjes rond te krijgen, alles mooi op te volgen en ervoor te zorgen dat we op onze beide oren konden slapen. Rani De Coninck, Marc Lammers en Ben Tiggelaar hebben ons publiek een onvergetelijke avond bezorgt. Bedankt Maurice !

Sublieme spreker en uitstekende samenwerking

10
Recommend to others? - Yes

Experience

Voor Inspiratiedag 2019 "Duurzaamheid: dure woorden of ‘duust’ vragen" werkte Toerisme Oost-Vlaanderen o.a. samen met Pieter van de Glind en Assemblee Speakers. De samenwerking verliep zeer vlot. Pieter van de Glind gaf een uitmuntende keynote. Ook zijn keuzesessies over 'Deeleconomie' werden zeer gesmaakt en enthousiast onthaald door het publiek.