Speakersbureau Assemblee Speakers
Tom Coronel

Tom Coronel

Nederlands autocoureur, E-commerce, Ondernemer, Motivatie, Inspiratie

Category
Business & Management, Sports, Retail & Trade
Type
Business leader | Entrepeneur, Athlete | Sport coach
Employability
Keynote speaker, Moderator/ Presenter
Languages
EN NL
Origin
The Netherlands

Biography

Naast zijn leven als een bekend Nederlandse autocoureur is Tom Coronel ook een zeer succesvol ondernemer. In 2011 groeit zijn onderneming naar een omzet van 40 miljoen euro. “Het is een sport constant te veranderen, dat heb ik omgezet naar ondernemen”.

Inmiddels is hij de grootste televisieleverancier van Nederland. Zijn webwinkel Plasma-discounter.nl verkoopt één op de 25 televisies. Daar blijft het niet bij. Coronel is hard op weg om ook de grootste te worden in koffiemachines (koffiediscounter.nl) en barbecues (barbecueshop.nl). 'We verkopen jongensdingen, zaken die we zelf willen hebben.' Het succes vertaalt zich in klinkende cijfers. In 2006 was zijn onderneming goed voor 6,8 miljoen euro omzet, drie jaar later is dat gegroeid tot 35 miljoen. In het eerste jaar werden de taken verdeeld tussen Coronel en compagnon/jeugdvriend Marc Koster, nu staan er 26 man op de loonlijst van Create2Fit, de verzamelnaam van zijn web bedrijven.

Employability

Keynote speaker
Moderator/ Presenter

Speaker

“Altijd de competitie opzoeken, iets of iemand moet mij triggeren. Omdat het kan – De wereld draait 10 keer sneller dan hiervoor."