Speakersbureau Assemblee Speakers
Timo Huges

Timo Huges

vm. CEO Floraholland, Uitdagende Transitie van Traditionele Bedrijven

Category
Management & Leadership, Industry
Type
Expert | Thought leader, Business leader | Entrepeneur
Employability
Keynote speaker, Moderator/ Presenter
Languages spoken
English Dutch
Travels from
The Netherlands

Biography

Timo Huges was 14 jaar lang leider bij de Koninklijke Frans Maas Groep (beursgenoteerd, eind positie Groepsraad). Vervolgens is hij 7 jaar de CEO geweest van de grootste bloemen en plantenveiling ter wereld, FloraHolland, een coöperatie van 5000 tuinders. Hij heeft DE fusie in de tuinbouwwereld gerealiseerd, namelijk 010 en 020 samengebracht. De traditionele wereld waarin FloraHolland zich bevond, gedigitaliseerd en geïnternationaliseerd. Hierna heeft hij nog 2 jaar aan het roer gestaan bij het grootste staatsbedrijf van Nederland, de NS. Mede door zijn inspanningen heeft de NS zich gewend van een intern gericht bedrijf naar een reizigersgericht bedrijf. Het complexe functioneren binnen de NS en de omslagen binnen dit bedrijf zijn voor hem een unieke ervaring gebleken. Zijn toekomstvisie: bedrijven veranderen naar nieuwe omstandigheden en klaar maken voor de toekomst.

Een bevlogen, inspirerend en leidend persoon die u meeneemt in de uitdagende transitie van traditionele bedrijven met hun interne en externe obstakels. Gedurende zijn verhaal wordt u deelgenoot van de ins en outs van het bedrijf waar 17 miljoen mensen eigenaar van zijn. Een bedrijf dat de ruggengraat vormt van Nederlands mobiliteit en waar u na afloop meer trots op bent. Waar beeldvorming even belangrijk is als inhoud en waar alle stakeholders een haat-liefde verhouding mee hebben.

Veranderen is makkelijker dan je denkt. Mensen raken geïnspireerd. Hoe complex je omgeving ook is, en hoe moeilijk het Multi stakeholder veld ook is, veranderen begint aan de top met een duidelijke droom en houvast waarlangs die bereikt gaat worden.

Employability

Keynote speaker
Moderator/ Presenter

Speaker

“A company or organization can not be half pregnant".