Speakersbureau Assemblee Speakers
Ruben Maes

Ruben Maes

Ervaren dagvoorzitter met journalistieke scherpte en gevoel voor sfeer van de bijeenkomst.

Category
Management & Leadership, Energy, Climate & Environment, Politics
Type
Business leader | Entrepeneur, TV, Radio presenter | Journalist
Employability
Moderator/ Presenter, Debate
Languages spoken
English Dutch
Travels from
The Netherlands

Biography

Ruben Maes is oprichter van Bureau &MAES en is strategisch adviseur voor bestuurders, directies en management van publieke organisaties. Hij wordt betrokken bij positioneringsvraagstukken en bij opdrachten waarbij publieke of private organisaties moeten communiceren met politici, stakeholders en media. Daarnaast is Ruben een veel gevraagd dagvoorzitter en gespreksleider van conferenties, expertmeetings en managementdagen in binnen- en buitenland.

Na zijn studie politieke wetenschappen aan de Universiteit van Leiden werkte Ruben bij een onderzoeksbureau, gericht op strategische advisering bij campagnes. Tevens werkte hij voor BNR Nieuwsradio en was hij redacteur van PM Den Haag. In 2003 richtte Ruben zijn eigen bureau op onder de naam Bureau &MAES.

Employability

Moderator/ Presenter
Debate

Speaker

RUBEN MAES ALS DAGVOORZITTER EN GESPREKSLEIDER VOOR UW VOLGENDE EVENT

Ruben Maes is een veel gevraagd dagvoorzitter en gespreksleider van conferenties, expertmeetings en managementdagen in binnen- en buitenland. Ruben is tevens een strategisch adviseur voor bestuurders, directies en management van publieke organisaties. Hij wordt betrokken bij positioneringsvraagstukken en bij opdrachten waarbij publieke of private organisaties moeten communiceren met politici, stakeholders en media. 

De onderwerpen van de bijeenkomsten lopen sterk uiteen maar hebben altijd een koppeling met belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen zoals duurzaamheid, de participatiesamenleving, internationalisering, digitalisering en de netwerksamenleving. 

Wilt u een congres waar de zaal actief deelneemt aan de gemeenschappelijke gedachtevorming en zoekt een u een scherpe procesbegeleider die ervoor zorgt dat er werkelijk een dialoog tot stand komt in uw strategiebijeenkomst? Ruben Maes zet graag zijn kennis en ervaring in bij het meedenken bij de inhoudelijke opzet van de bijeenkomst en zorgt ervoor dat de deelnemers na afloop van de bijeenkomst wijzer en meer betrokken zijn. Neem contact op met Assemblee Speakers voor meer informatie of een offerte.