Speakersbureau Assemblee Speakers
Max Holthausen

Max Holthausen

Assemblee Speakers is the official booking agent of Max Holthausen. Contact Max Holthausen as keynote speaker at your event directly through Assemblee Speakers!

Category
Management & Leadership, Energy, Climate & Environment
Type
Expert | Thought leader, Business leader | Entrepeneur
Employability
Keynote speaker, Breakout session, Master class, Debate
Languages spoken
English Dutch
Travels from
The Netherlands

Biography

Max Holthausen heeft al vroeg van zijn zwakte zijn kracht gemaakt. Toen hij op jonge leeftijd werd gediagnosticeerd met zware dyslexie, iets wat hem zogenaamd zou belemmeren in zijn ontwikkeling, greep hij dit aan om te bewijzen dat hij wel degelijk heel veel in zijn mars heeft. Nog voor zijn 18e verjaardag zette hij 4 webshops in mobiele telefonie op de kaart, deed hij zaken in China en ontwikkelde Hesla – een vorm van schone energie die revolutionair kan worden op mondiaal niveau.

Met een ongeremde passie voor duurzaamheid, positieve bijdrage aan het milieu en nieuwe technologische ontwikkeling is Max Holthausen gefocust om de weg te vervolgen die Elon Musk insloeg bij Tesla; Een wereld creëren waarin technologie de mens en de natuur optimaal in evenwicht houdt, met maximaal economisch rendement voor de consument en een minimale ecologische voetafdruk. Dromen fuseren met daden, en het inspireren van een nieuwe generatie ondernemers met een originele visie op energiegebruik in de 21e eeuw.

Employability

Keynote speaker
Breakout session
Master class
Debate

Speaker

Topics waar Max over spreekt:
- Jong ondernemerschap
- Duurzaamheid en schone energie
- Motivatie en doorzettingsvermogen
- Technologie en toekomst
- Internationaal zakendoen