Speakersbureau Assemblee Speakers
Lars Sorensen

Lars Sorensen

Directe, energieke en interactieve dagvoorzitter

Category
Management & Leadership, Energy, Climate & Environment, Culture, Music & Society
Type
Business leader | Entrepeneur, TV, Radio presenter | Journalist
Employability
Moderator/ Presenter
Languages spoken
English Dutch
Travels from
The Netherlands

Timeline

  • 2013
  • Een van de genomineerde in de Dagvoorzitter van het jaar verkiezing
  • 2010
  • Presentator bij BNR Nieuwsradio
  • 2006
  • Begonnen als ondernemer op de zakelijke evenementen markt (Sorensen producties)

Biography

Lars werkt als dagvoorzitter en presentator op corporate events in binnen en buitenland. Daarnaast presenteert hij radio en (online) TV programma’s. Zijn stijl; direct, energiek en interactief. Lars kan als interviewer het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven halen. Hij legt verbindingen tussen inhoud en werkvormen en weet een sfeer neer te zetten die open is en oproept tot creativiteit.

Een creatieve, analytische conceptdenker. Die in zijn huidige werkzaamheden put uit werkervaring en scholing in uiteenlopende gebieden. Zo studeerde hij Sociaal Pedagogisch Werk, Sociaal Cultureel Werk, Pedagogische Academie en Communicatie deed werkervaring op als intercedent, jobcoach, leraar en eventmanager. Lars is een generalist die zich thuis voelt in vele uiteenlopende domeinen, makkelijk contact maakt, samenwerkt en schakelt met hoofdrolspelers en figuranten betrokken bij een event, project of productie.

Sinds 2006 is Lars werkzaam als ondernemer op de zakelijke evenementen markt. Eerst vooral als leverancier van maatwerk theater interventies met zijn label Theaterbrigade. Steeds vaker werd hij gevraagd om als dagvoorzitter of presentator op te treden. Als hij dan in 2009 door BNR Nieuwsradio betrokken wordt bij programma The Friday Move met Wilfred Genee neemt ook direct zijn carrière als dagvoorzitter en presentator een vlucht. Vanaf 2010 is hij dan regelmatig te horen als presentator op BNR en treedt hij wekelijks op als dagvoorzitter tijdens corporate events in het land. Zijn presentatie talent word ook opgemerkt door tv producent Ronnie Overgoor van online kanaal 7 Ditches. Sinds de oprichting van 7 Ditches in 2012 is Lars een van de vaste presentatoren en presenteert hij diverse programma’s. In 2013 is Lars een van de genomineerde in de Dagvoorzitter van het jaar verkiezing.

Employability

Moderator/ Presenter

Speaker

Geef Lars een doelstelling en een deadline en er ontstaan ideeën om op een zo efficiënte creatief mogelijke manier conversie te creëren.