Speakersbureau Assemblee Speakers
Jeff Gaspersz

Jeff Gaspersz

Hoogleraar Innovatie die u adviseert hoe u de innovatiekracht van uw organisatie of team kunt vergroten.

Category
Trends, Management & Leadership
Type
Futurist | Trend forecaster, Expert | Thought leader, Visionair | Innovator
Employability
Keynote speaker, Breakout session
Languages spoken
English Dutch
Travels from
The Netherlands

Biography

Prof.dr. Jeff B.R. Gaspersz is hoogleraar innovatie (Business Universiteit Nyenrode) en adviseur op het gebied van innovatiemanagement en business creativiteit. Daarvoor was hij onder meer verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan KPMG als adviseur en manager van het KPMG Trendwatch Institute en daarna als directeur van het KPMG Center for Innovation. Momenteel combineert hij het hoogleraarschap met een eigen adviespraktijk. 

Jeff  ondersteunt ondernemers, teams en managers bij de vormgeving van vernieuwings-processen en het vinden en realiseren van nieuwe kansen. Hij wordt vaak gevraagd om teams te begeleiden in het anders kijken en het daardoor ontdekken van nieuwe mogelijkheden. 

Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het verzorgen van masterclasses, workshops en seminars voor (top)managers en professionals. Voorts heeft hij vele teams gecoacht op het verder profileren en realiseren van hun ideeën. Zijn stijl van presenteren is visueel (vrijwel alleen foto’s, geen tekst) en is gericht op interactie met het publiek. 

Zijn professionele passie ligt in het meedenken over en meebouwen aan waardengedreven, vitaliserende ondernemingen die erin slagen door innovatie hun klanten, medewerkers en andere stakeholders blijvend te enthousiasmeren. 

Jeff werkte met ruim 170 organisaties in verschillende sectoren van het bedrijfsleven en de overheid, rond vernieuwingsprocessen en kansverkenningen. Hij verrichtte 90 publicaties (boeken en artikelen) over verschillende gebieden van vernieuwing. 

Persoonlijke visie:
Mensen hebben een creatiekracht in zich die ze kunnen inzetten om hun verlangens en doelen in hun leven, werk en voor de gemeenschap te realiseren. Daarvoor is het belangrijk dat we die creatiekracht ontdekken, voeden, ontwikkelen en benutten. Ik wil mij inzetten om met elkaar kennis en inzichten te genereren, te delen en toe te passen,  waardoor we nog beter in staat zijn onze creatiekracht te gebruiken voor de uitdagingen waarvoor we ons gesteld zien. In organisaties en op het individuele niveau. Op nationaal en mondiaal niveau.   

Employability

Keynote speaker
Breakout session

Speaker

·         Versterking van innovatiekracht;

·         Kansgericht denken en doen;

·         Innovatigericht leiderschap;

·         Creativiteit en out-of-the-box denken;

·         Managen van ideeën;

·         Innovatie, creativiteit, leiderschap, ondernemerschap;

·         De versterking van innovatie door HRM.

Literature