Speakersbureau Assemblee Speakers
Jan Vermeiren

Jan Vermeiren

Founder of The Compassionate Leader. Business Speaker & Trainer. Author.

Category
Management & Leadership, Management
Type
Employability
Keynote speaker, Breakout session, Master class
Languages spoken
English Dutch
Travels from
Belgium

Biography

Jan Vermeiren is de oprichter van The Compassionate Leader en volgens HR Tribune één van de top 10 sprekers uit België.Jan Vermeiren is de oprichter van The Compassionate Leader en volgens HR Tribune één van de top 10 sprekers uit België.

Jan is de auteur van de internationale bestsellers over online/offline netwerken “Let’s Connect!” en “How to REALLY use LinkedIn”, het boek “Life is a Game!” en het binnenkort te verschijnen boek The Compassionate Leader.

Met enkele successen (twee internationale bestsellers en eerste wereldwijde training partner van LinkedIn) en ook diepe dalen (twee mislukte projecten, bijna faillissement en een flinke midlife crisis) weet Jan als geen ander wat het is om te vallen en op te staan. Hij heeft ook het geheime ingrediënt ontdekt dat hem en vele anderen door deze moeilijkheden heeft geholpen en terug succes en vreugde in zijn persoonlijk en professioneel leven heeft gebracht: Compassion. Met zijn project The Compassionate Leader brengt hij leiders over de hele wereld samen in een online community en leert hij hen hoe ze compassion praktisch in hun organisaties kunnen toepassen en zelf een meer Compassionate Leader kunnen worden. Gevolg: beter renderende organisaties met gelukkigere medewerkers.

Ekele feiten:
De Amerikaanse versie van “Let’s Connect!” en “Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken” waren best sellers op Amazon. Jan is de eerste Belgische auteur die daarin geslaagd is. In Nederland behaalde het laatste boek de nummer 1 positie op de website van Managementboek.nl.

Jan is tot nu toe meer dan 100 keer geïnterviewd door o.a. de Belgische televisie (de Zevende Dag, Lichtpunt), radio (Radio 1, Studio Brussel, Tros) en andere media zoals Forbes, AD, Vacature, Sales Magazine, de Tijd, Jobat, het Parool en het Ingenieursblad.

Jan  heeft tot nu toe voor meer dan 450 organisaties gewerkt waaronder zowel grote internationale bedrijven zoals Alcatel, Deloitte, IBM, ING, Mobistar, Nike, Philips en Rabobank als voor kleine bedrijven en freelancers.Jan is tevens gast docent geweest in het International MBA programma van Vlerick Leuven Gent Management School (België) en RSM Erasmus Universiteit Rotterdam (Nederland).

Nice to know: LinkedIn heeft onder zijn leiding zijn vorige bedrijf Networking Coach (verkocht in 2013 aan Scredible) gekozen als eerste wereldwijd gecertificeerde LinkedIn Training partner.

Employability

Keynote speaker
Breakout session
Master class

Speaker

Literature

Video