Speakersbureau Assemblee Speakers
Jan van Setten

Jan van Setten

Provoceert Je Denken en Doen met Humor als Gel voor de Ziel.

Category
Business & Management
Type
Business coach | Mentor, Visionair | Innovator
Employability
Keynote speaker, Moderator/ Presenter
Theme
Hoe krijg ik ze zover?, De klantenfluisteraar, DOEN is Verwarrend Eenvoudig, Jouw Team op Vol Vermogen
Languages
EN NL
Origin
The Netherlands

Timeline

 • 2016
 • Jan Van Setten brengt zijn derde boek uit 'Het leven is verwarrend eenvoudig"
 • 2014
 • Jan van Setten brengt zijn tweede boek uit 'De Klantenfluisteraar
 • 2013
 • Jan van Setten wordt uitgeroepen tot best gewaardeerde spreker op de week van de ondernemer
 • 2011
 • Best beoordeelde seminar van Denkproducties
 • 2010
 • Jan lanceert zijn eerste boek 'Hoe krijg ik ze zover', die genomineerd is voor managementboek van het jaar.
 • 2000
 • Jan van Setten richt met drie andere ‘vrijheidstrijders’ de Business Innovation Group op voor coaching, training en advies

Biography

Jan van Setten is één van de meest inspirerende en gedreven (management) coaches van Nederland. Hij is een veelgevraagd expert op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, gedragsverandering en klantgerichtheid.

Jan heeft een passie voor positieve psychologie en een groot impact als spreker door zijn aangenaam confronterende stijl, humor en energie. Van Setten inspireert en krijgt via zijn lezingen mensen in beweging op een authentieke manier. In hoog tempo komen op interactieve wijze ‘verwarrend eenvoudige’ inzichten en gereedschap voorbij die u direct kunt toepassen in uw eigen praktijk.

Van Setten deed veel ervaring op in commerciële en algemene managementfuncties bij bedrijven zoals Nestlé en Alcoa. Na verschillende businessen te hebben opgebouwd van Europa tot Rusland, heeft hij zijn carrière uitgebouwd als auteur, spreker en enter-trainer op de gebieden ondernemerschap-klantgerichtheid en (persoonlijk) leiderschap-organisatieverandering. Via zijn lezingen en workshops heeft hij inmiddels tienduizenden mensen op inspirerende wijze bereikt en is hij meerdere keren uitgeroepen tot beste spreker van de ‘Week van de Ondernemer’.

De lezingen van Jan van Setten hebben een hoge mate van energie en interactie. Met van Setten zit het publiek gegarandeerd op het puntje van hun stoel. Niemand gaat de zaal uit zonder een nieuw inzicht en concrete actie. Het aantal deelnemers voor een lezing is onbegrensd en Jan levert standaard maatwerk: hij denkt graag mee over de invulling van zijn lezing aan de hand uw specifieke wensen en verwachtingen.

Employability

Keynote speaker
Moderator/ Presenter

Speaker

Jan is opgegroeid in Rotterdam-Zuid. Na het VWO, zijn werkzame leven gestart bij Moret en Limperg (tegenwoordig Ernst & Young / EY) en vanuit accountancy doorgerold naar commercie en marketing. Na verschillende businessen te hebben opgebouwd van Europa tot in Rusland, richtte hij in 2000 met drie andere ‘vrijheidstrijders’ de Business Innovation Group op voor coaching, training en advies. Dit als positieve agressie tegen het verlies van plezier, zuiverheid en resultaat in managementland. Vervolgens heeft hij zijn carriere uitgebouwd als spreker en enter-trainer op de gebieden ondernemerschap-klantgerichtheid en (persoonlijk) leiderschap-organisatie verandering. Via zijn lezingen en workshops heeft hij inmiddels tienduizenden mensen op inspirerende wijze bereikt. In 2012 en 2013 is hij uitgeroepen tot best gewaardeerde spreker op de week van de ondernemer! 

Literature

Topics

Hoe krijg ik ze zover?

Je zit midden in een belangrijk veranderproces. Als ’trekker’ van de verandering heb je een duidelijke visie ontwikkeld en deze ook vertaald in een concreet en helder plan voor de toekomst....maar wie volgt? Je medewerkers of collega’s wachten af en blijven maar vragen stellen. Hoe krijg je ze mee?

De klantenfluisteraar

Zou het niet mooi zijn om in het brein en het hart van je klant te kunnen kijken? Daar hoef je helemaal geen neurowetenschapper voor te zijn. Hoe beslist een klant nou echt? Waarom komt mijn boodschap (soms) anders over dan ik wil? Kortom wil je weten waar (interne) Klanten echt blij van worden en hoe ze steeds bij je terugkomen? 

DOEN is Verwarrend Eenvoudig

Doen is het nieuwe Denken. Klinkt verwarrend eenvoudig?! En dat is het ook. Jammer dat ze het vak ‘Doen’ niet op school hebben gegeven. Goed nieuws: met Jan gaat ‘Doen’ op de snijtafel en legt hij de remmers en versnellers bloot. Wat is het kantelpunt van Denken naar Doen? Hoe gebruik je tegenwind om op te stijgen? Let op, je leeft maar één keer per keer! L.I.V.E,: Leven Is Verwarrend Eenvoudig.

Jouw Team op Vol Vermogen

Alleen kun je sneller keuzes maken, maar samen krijg je meer gedaan. Hoe bereik je de perfecte balans? Hoe zorg je dat diversiteit in een team bijdraagt aan eenheid? Met Jan zijn praktische tips en tools maak je van een ‘gewoon’ team een topteam!

Imagery