Speakersbureau Assemblee Speakers
Jan Reinder

Jan Reinder

Magic Minded, Out of the Box, Creatief Denker

Category
Business & Management, Communications & IT, Design & Art
Type
Expert | Thought leader, Business coach | Mentor, Entertainer | Actor | Imitator
Employability
Keynote speaker, Moderator/ Presenter, Entertainer / Comedian
Languages
EN NL
Origin
The Netherlands

Biography

Jan reinder is professioneel key note spreker, illustionist, mentalist en creatief denker. Hij verdiept zich continu in denkprocessen en creativiteit. Als key note spreker inspireert en motiveert hij bedrijven al meer dan 15 jaar met zijn Magic Minded bedrijfsshows, workshops en trainingen. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist geeft hij zijn visie over hoe je meer haalt uit je werk en leven. Hij wil graag mensen verwonderen, aan het denken zetten en creativiteit stimuleren bij zijn publiek. Jan Reinder reist als artiest de hele wereld over voor theater, TV en bedrijfsshows. Ook stond hij op de bühne in Las Vegas, Just for Laughs en het bekende Magic Castle in L.A

Alles is mogelijk! Dat wordt duidelijk in de levendige en humorvolle Magic Minded show van Jan Reinder. In de interactieve presentatie van 15-60 minuten passeren de actuele thema’s die spelen in elke werkomgeving de revue.

Wie heeft er momenteel niet te maken met keuzes maken, groeien, ontwikkelen en veranderingsprocessen? Terwijl Jan Reinder spreekt over ‘van ideeën naar werkelijkheid komen’, ‘oude patronen loslaten’ en ‘openstaan voor nieuwe uitdagingen’, illustreert hij zijn woorden met visuele magische trucs.

Het publiek krijgt komt in actie, wordt gemotiveerd en krijgt niet de kans om de aandacht te verliezen. De toeschouwers kijken hun ogen uit en luisteren naar de herkenbare thema’s uit het dagelijkse leven.

Employability

Keynote speaker
Moderator/ Presenter
Entertainer / Comedian

Speaker

Magic Minded, Out of the Box, Creatief Denker