Speakersbureau Assemblee Speakers
Jaap Bressers

Jaap Bressers

Een duikongeval veranderde plots zijn leven. Auteur Waar een Wiel is, is een Weg! Ontdek uw eigen Carlos-momentje!

Category
Science & Education
Type
Expert | Thought leader, Entertainer | Actor | Imitator
Employability
Keynote speaker, Entertainer / Comedian, Breakout session, Debate
Theme
Omgaan met veranderingen, Toegevoegde waarde, Mensgericht zorg, Duurzaamheid, de people kant
Languages spoken
Dutch
Travels from
The Netherlands

Biography

Jaap Bressers kwam na een duikongeval met een hoge dwarslaesie in een rolstoel terecht. In een lichaam dat niet van hem leek en in een land waar hij de taal niet sprak, was er iemand die met een schijnbaar eenvoudige handeling hem de kracht gaf door te gaan: broeder Carlos. Inmiddels is Jaap een inspirerend spreker die met humor en kwetsbaarheid zijn publiek hun eigen ‘Carlos-momentje’ laat ontdekken.

Onder het motto ‘Waar een wiel is, is een weg’ laat Jaap zien hoe je kunt omgaan met veranderingen en hoe je de passie voor je werk en je eigen toegevoegde waarde vergroot. Met meer rendement als logisch gevolg in plaats van doel. Van mensgerichte zorg tot duurzaamheid en van persoonlijk leiderschap tot omgaan met veranderingen: Jaap weet zijn publiek te verrassen, ook over hun eigen kracht.

Jaap kan als geen ander zijn publiek raken en vermaken. Met een inspirerend optreden, afgestemd op uw evenement, zet hij mensen aan het denken over hun eigen mogelijkheden. Een optreden vol humor en emotie dat nog lang doorwerkt. Gegarandeerd zonder modellen of grafieken, maar wel inclusief glimlach. Meer weten? Boek Jaap.

Employability

Keynote speaker
Entertainer / Comedian
Breakout session
Debate

Speaker

Jaap Bressers; één van de meest gevraagde sprekers van Nederland, verzorgt een lezing die u inspireert en verrast, zelfs over uw eigen kracht. Een lezing die u mee móet maken. Aan de hand van zijn ervaringen laat Jaap zien hoe je met kleine dingen zelf het verschil maakt. Met humor en emotie inspireert Jaap je om nog meer uit je werk en leven te halen!

Literature

Topics

Omgaan met veranderingen

Wat je op je pad krijgt, daar heb je geen invloed op. Maar je hebt wel invloed op de manier waarop je ermee omgaat. Probeer je met de hakken in het zand krampachtig vast te houden aan het oude of omarm je de onzekerheid als een uitdaging?

Toegevoegde waarde

Van ‘alleen maar je werk doen’ naar ‘het verschil maken’. Medewerkers die hun toegevoegde waarde kennen en niet alleen maar protocollen afwerken, zijn de meest enthousiaste ambassadeurs van uw organisatie.

Mensgericht zorg

De patiënt centraal stellen, hoe doe je dat? Door de patiënt echt te zien en in te spelen op wat hij of zij echt nodig heeft. Vind in de wirwar van alle regels weer terug wat de zorg zo’n mooi vak maakt.

Duurzaamheid, de people kant

Jaap studeerde af op succesvol sociaal verantwoord ondernemen en was student assistent van Pieter Winsemius bij het vak MVO. Duurzaamheid dwingen werkt niet, mensen moeten eerst het gevoel hebben dat ze het kunnen. Van kunnen, naar willen en dan doen. Aandacht voor de people-kant.