Speakersbureau Assemblee Speakers
Harry Piekema

Harry Piekema

Actor, presenter, voice actor. Lead character Albert Heijn campahn until 2015. Assemblee Speakers is the official booking agent of Harry Piekema.

Category
Management & Leadership, Radio, TV & Press, Communications & IT, Theatre & Entertainment, Culture, Music & Society
Type
Business coach | Mentor
Employability
Keynote speaker, Moderator/ Presenter, Voice over, Breakout session
Languages spoken
English Dutch
Travels from
The Netherlands

Biography

Harry Piekema, bij het Nederlandse publiek bekend van zijn succesvolle reclame campagne voor Albert Heijn, combineert zijn ervaring als acteur, commercial-maker en communicatietrainer in een lezing over de kracht van persoonlijke communicatie en humor. 

Hij heeft een originele aanpak op non-verbaal gebied die zich bewezen heeft in de vele trainingen die hij heeft gegeven op het gebied van management en leiderschap. Non-verbale communicatie en de werking van humor zijn een leidraad in deze lezing, die helder maakt welke inspirerende kracht er in ieder van ons schuilt en wat het vraagt om die te ontdekken en in te zetten.

Humor werkt. 

Hoe een publiek te binden aan een merk of centrale boodschap door het een gezicht te geven. Daarin is humor hét instrument.  Als het gezicht van Albert Heyn is het Harry Piekema gelukt om keer op keer de commerciële boodschap aannte laten komen bij een miljoenen publiek. De basis voor dit succes is de manier waarop hij zijn talent voor humor combineerde met zijn inzichten in menselijk gedrag en directe communicatie. 

De lezing is direct, persoonlijk en interactief. Het publiek is toehoorder én voorbeeld materiaal, in een veilige setting. Harry Piekema neemt u mee in zijn wereld en laat zien hoe die aansluit op uw praktijk, met duidelijke voorbeelden.

Rechtstreekse, heldere communicatie op de werkvloer en in presentaties is mogelijk voor iedereen. Na de lezing zult u met een nieuwe blik rondkijken naar uw collega's en medemensen, bij voorkeur met een glimlach op uw gezicht.

Employability

Keynote speaker
Moderator/ Presenter
Voice over
Breakout session

Speaker

Kwaliteit door Humor: Non-verbale communicatie en humor zijn de basis voor leiderschap en invloed.