Speakersbureau Assemblee Speakers
Gert Olefs

Gert Olefs

Wereldvrede met een “opleveringsdatum"

Category
Management & Leadership, Energy, Climate & Environment
Type
Expert | Thought leader, Business leader | Entrepeneur
Employability
Keynote speaker
Languages spoken
English Dutch French
Travels from
Belgium

Biography

Gert Olefs is de auteur van het in eigen beheer uitgegeven boek “World Peace 2035”. Verder is hij de oprichter en CEO van de non-profit organizatie “World Peace 2035”. Hij heeft het ambitieuze doel gecreëerd om voor de eerste keer in de menselijke geschiedenis wereldvrede te realiseren tegen 2035.

Gert is een gedrufde denker en een actiegeoriënteerde wereldburger. Hij is verder ook een gepassioneerde en inspirerende spreker die ervan houdt om zowel voor een groot als kleiner publiek te praten. Zijn eerste hoogtepunt in publiek spreken ervaarde hij reeds op 15-jarige leeftijd toen hij als nationale finalist van een Belgisch welsprekendheidtornooi voor 600 mensen een speech gaf over “de Europese Unie”.

Een recent hoogtepunt was zijn speech op TEDx Brussel op 5 maart 2018 voor 1500 mensen met als onderwerp “Wereldvrede in de toekomstige wereld”.
Gert heeft in drie verschillende continenten geleefd en gewerkt (Europa, Azië en Midden-Oosten). Hij heeft ook intensief gereisd in de meeste regio’s van de wereld. Als professional heeft hij voor en met talrijke topbedrijven gewerkt in zijn 20-jarige internationale carrière waarvan de vijf laatste jaren op senior executive niveau.
Gert heeft het talent om zijn rijke ervaring in de mundiale bedrijfswereld te koppelen aan zijn levenslange passie voor internationale politiek en de toestand van de planeet. Hij beschouwt het als zijn missie om de noodzaak aan Wereldvrede te vertalen naar specifieke en relevante prioriteiten voor de bedrijfswereld.

Employability

Keynote speaker

Speaker

Gert Olefs spreekt met authenticiteit, enthousiasme en overtuiging.  Zijn spreekbeurten en presentaties zijn goed voorbereid en aangepast aan zijn specifieke publiek. Mensen die hem gehoord hebben, blijven niet onberoerd.

De onderwerpen waarrond hij spreekt zijn relevant op het niveau van de organizatie en het individu. Zij omvatten:

  1. Identificeren van het kerndoel en het ontwikkelen van bijhorende waarden
  2. Ontwikkelen van de diepgaande visie en missie
  3. Doorbreken van bestaande paradigma’s en uitwissen van zelfbeperkende gedachten
  4. Stellen van gedurfde objectieven
  5. Evolueren van “Wat heb ik eraan?” naar “ Hoe kan ik waardevol en dienstbaar zijn?”
  6. Breng dit allemaal samen in een uitstekende uitvoering door gebruik van het bewezen OKR systeem.

Literature

Video