Speakersbureau Assemblee Speakers
Ferry Mingelen

Ferry Mingelen

Bekend presentator binnen politiek Nederland. Een zeer ervaren journalist en stevig inhoudelijke presentator met humor die door zijn grote ervaring breed inzetbaar is.

Category
Politics, Culture, Music & Society
Type
TV, Radio presenter | Journalist
Employability
Keynote speaker, Moderator/ Presenter, Debate
Theme
Actuele politiek, Persoonlijke ervaringen op het Binnenhof vanaf 1970 tot nu, Historisch Den Haag, Dagvoorzitter op alle terreinen die in de politiek aan de orde komen
Languages spoken
Dutch
Travels from
The Netherlands

Biography

Ferry Mingelen is een zeer ervaren free lance politiek journalist en presentator. Hij werkte van 1970-1980 bij dagblad Trouw en van 1980-1984 als correspondent voor de GPD Brussel. Hij stapte over naar de NOS TV en was tot 2014 achtereenvolgens presentator bij Den Haag Vandaag, Nova en Nieuwsuur.

Hij schreef een boek 'Graven rond het Binnenhof' - over politiek en historisch Den Haag.


Door zijn grote ervaring met tv presentatie en verkiezingsdebatten, wordt Ferry Mingelen veel gevraagd als dagvoorzitter en discussieleider. 

Voorts geeft hij regelmatig lezingen over politiek, zijn persoonlijke ervaringen op het Binnenhof en over de geschiedenis van Den Haag.


Hij is een stevig inhoudelijke presentator met humor en is door zijn grote ervaring breed inzetbaar. Wie voor kwaliteit gaat, is bij hem aan het juiste adres.

Employability

Keynote speaker
Moderator/ Presenter
Debate

Speaker

Topics

Actuele politiek
Persoonlijke ervaringen op het Binnenhof vanaf 1970 tot nu
Historisch Den Haag
Dagvoorzitter op alle terreinen die in de politiek aan de orde komen