Speakersbureau Assemblee Speakers
Erik-Jan Ginjaar

Erik-Jan Ginjaar

CEO Postillion Hotels en Bevlogen keynote spreker | Over de Impact en het Belang van Gastvrijheid, Leiderschap, Een Veilige Werkplek, Zelfregie en Innovatie in de Hospitality branche. Boek Erik-Jan Ginjaar via Assemblee Speakers.

Category
Human Capital, Innovation, Safety & Quality, Leadership
Type
Business leader | Entrepeneur
Employability
Keynote speaker
Languages spoken
English Dutch
Travels from
The Netherlands

Biography

In zijn rol als bevlogen en betrokken CEO van Postillion Hotels is Erik-Jan Ginjaar vastberaden om gastvrijheid met een hoofdletter G te schrijven. Als trotse HBO’er, geboren en getogen in het prachtige Maastricht, is hij een echte levensgenieter met een pragmatische manier van leren en werken.

Zijn hospitality-carrière begon als afwasser en na de Hotelschool Maastricht werkte Erik-Jan Ginjaar voor diverse Nederlandse hotelketens. Erik-Jan Ginjaar waardeert het werken met en voor mensen en is ervan overtuigd dat iedereen architect van zijn eigen carrière is.

Voor Erik-Jan Ginjaar is het leven een voortdurende ontdekking, altijd nieuwsgierig naar wat hij kan leren. Als spreker combineert hij zijn persoonlijke en werkervaring om praktische lessen te kunnen delen over gastvrijheid, leiderschap, een veilige werkplek, zelfregie en innovatie in de hospitality branche. Hij deelt handvatten zodat jij morgen direct je eigen regie kunt nemen als slachtoffer, familie, vriend, collega of werkgever.

 

Employability

Keynote speaker

Speaker

BOEK ERIK-JAN GINJAAR ALS SPREKER VIA ASSEMBLEE SPEAKERS

Onderwerpen waar Erik-Jan Ginjaar over spreekt:

VEILIGE PSYCHOLOGISCHE WERKPLEK
Zelfregie als sleutel tot succes

Levenslang kreeg hij. Niet door iets wat hij deed, maar door wat hem is aangedaan. Erik-Jan Ginjaar, CEO van Postillion Hotels, werd als middelbare scholier misbruikt. In een openhartige keynote deelt hij zijn persoonlijke reis, waarin het verleden niet als boetekleed, maar als een kleed van vrijheid wordt gedragen. Een inspirerend verhaal over verantwoordelijkheid en praktische handvatten voor zelfregie, waarmee hij laat zien hoe het verleden kan dienen als bron van kracht en groei.

LEIDERSCHAP
Doorleef het DNA van je organisatie

Wat een lege prullenbak en een zachtgekookt eitje met elkaar te maken hebben? Alles! Met pakkende metaforen laat Erik-Jan Ginjaar zien hoe belangrijk het is om het DNA van je organisatie te doorleven. Een bedrijf kan pas optimaal functioneren als iedere medewerker zijn rol weet en met verve speelt. Daarvoor is daadkrachtig en bevlogen leiderschap nodig. In deze vlotte keynote vertaalt Erik-Jan zijn werkervaring en persoonlijke kennis naar praktische lessen. Hoe ziet het DNA van jouw organisatie eruit?

TECHNOLOGIE
Innoveren omdat het moet, niet omdat het kan

Innoveren is een trend en elk bedrijf wil er wat mee. Onzin, meent CEO van Postillion Hotels Erik-Jan Ginjaar. Zelf ontwikkelde hij een AI-gedreven reserveringssysteem. Ook introduceerde hij spraakgestuurde bediening in alle hotelkamers. Hij heeft ook heel veel NIET gedaan. Bewust. In deze bevlogen keynote inspireert Erik-Jan ondernemers en managers om probleemgericht te innoveren. Een pakkend verhaal over de kracht van keuze. leiderschap nodig. In deze vlotte keynote vertaalt Erik-Jan zijn werkervaring en persoonlijke kennis naar praktische lessen. Hoe ziet het DNA van jouw organisatie eruit?