Speakersbureau Assemblee Speakers
Emiel Jans

Emiel Jans

Assemblee Speakers is the official booking agent of Emiel Jans. Contact Emiel Jans as keynote speaker at your event directly through Assemblee Speakers!

Category
Customer connection, Virtual Keynotes & Events | Webinars | Online [Live] Coaching, Communications & IT, Marketing & Sales
Type
Business coach | Mentor, Keynote speaker
Employability
Keynote speaker, Expert, Debate
Languages spoken
English Dutch
Travels from
Belgium

Biography

Emiel komt uit een ondernemersfamilie in de technologische sector. Hij startte zijn professionele leven met een stevige portie inzicht in het digitale landschap en ontdekte al snel de wereld van verkoop en communicatie. Later leerde hij zichzelf kennen als iemand die complexe materie op een eenvoudige manier en met passie uit kan leggen, en dat neemt hij mee in zijn presentaties. 

Emiel wil mensen helpen een beter beeld te vormen van wat er hen morgen te wachten staat. Het online landschap evolueert zo snel dat het vandaag absoluut noodzakelijk is om je hier bewust van te zijn. Langs de zijlijn toekijken hoe de rest van de wereld vooruit gaat, of blind vertrouwen op het advies van anderen, is geen optie meer. 

Je krijgt een beter zicht op de kansen die dankzij het internet en technologie nu voor het grijpen liggen. Zijn verhaal draait rond het delen van kennis, tips & tricks en ervaringen. Hij zorgt voor inzichten waar bedrijven echt mee aan de slag kunnen en die je aan het denken zetten. Emiel heeft de voorbije 10 jaar vooral gezien hoe bedrijven en organisaties ter plaatse blijven staan, zodra ze denken dat iets goed werkt. De voorsprong die je vandaag hebt, wordt door de innovators van morgen ingehaald. De kansen die we vandaag hebben dankzij de inzet van moderne technologie zijn enorm. 
 

Employability

Keynote speaker
Expert
Debate

Speaker

Emiel is een zeer inspirerende spreker die je in een interactieve sessie meeneemt in zijn verhaal. Hij leert je dankzij zijn unieke invalshoek anders te kijken naar het online landschap van vandaag en, belangrijker nog, dat van morgen. Veel ondernemers en managers vragen zich af hoe je online beter gezien en gevonden kunt worden. Emiel geeft je dat inzicht en deelt zijn ervaringen met praktische tips en apps. Omdat iedere onderneming anders is, gaat hij ook dieper in op de kansen ontwikkelingen voor de sector waarin jouw bedrijf zich bevindt.

Manager, digital creative of ondernemer: iedereen gaat na één van zijn sessies met bruikbare tips naar huis.