Speakersbureau Assemblee Speakers
David Hulsenboom

David Hulsenboom

Broad experience in all aspects of accountmanagement, salesmanagement and entrepeneur development. Let’s kick some value!

Category
Business & Management
Type
Business leader | Entrepeneur, Business coach | Mentor, Mentor
Employability
Keynote speaker, Coach / Trainer
Languages
EN NL
Origin
The Netherlands

Biography

David Hulsenboom is de oprichter van Revaluation, een initiatief van Talent Eye BV. De afgelopen twintig jaar heeft David Hulsenboom als trainer/coach rondgelopen binnen zowel corporate organisaties als in het midden- en kleinbedrijf. Juist in instabiele tijden, zo is zijn visie, heeft de mens de meeste waarde. Want de kracht van de mens zit in creativiteit, veerkracht en oplossend vermogen. Alles stroomt naar waarde – it all takes ‘Mens’!

David Hulsenboom is één van Nederlands meest begenadigde energieke sprekers & trainers. Vol passie, inspiratie en resultaat richt hij zich op business-transformaties, waarbij de kracht van de mens centraal staat. Zo begeleidt hij organisaties als Centraal Beheer, Achmea, KPN, Océ en Rabobank bij blijvend succesvolle verandering. In zijn wervelende presentaties en trainingen komen passie voor mensen, leiderschap en verandering energiek en effectief bijeen. Het resultaat? Meer business- en klantwaarde in een veranderende economie. Vanaf 2001 veroverde David Hulsenboom de trainingswereld met zijn bedrijf PowerStyle. Nadruk van zijn trainingen ligt op drijfveren, sales, leiderschap en transformaties. Dit alles in een directe en persoonlijke stijl, gericht op resultaten. Zijn business boosts zijn regelmatig terugkerende en veel bezochte events vol impact. In 2016 startte hij Revaluation, een waarde-impuls voor productiviteit en werknemersmotivatie binnen grote Nederlandse bedrijven. Naast trainen, coacht en begeleidt David directieleden en ondernemers naar meer succes. Revaluation is nu de meest committed online Boost & Learning Community om het beste uit jezelf te halen op het gebied van Persoonlijk Leiderschap (Jij & Jezelf), Leiderschap (Jij & de Ander) & Business Leiderschap (Jij & Jouw Business).
David is een man van daadkracht, inhoud, sales en leiderschap. Hij is een wandelende kennistank van mindset, waarde & rendement en inzichten met inspirerende wetenschappelijke onderbouwingen. Motiverend, vol energie in het delen van zijn kennis en zeer professioneel in zijn vakgebied. “Een verademing – en wat een inspiratie!”

Employability

Keynote speaker
Coach / Trainer

Speaker

David Hulsenboom begeleidt klanten bij blijvend succesvolle veranderingen door de mensen in hun kracht te zetten omdat de mens de échte onderscheidende waarde van een bedrijf vertegenwoordigd. De visie hierbij is dat onze overtuiging in de waarde van de mens zit. We zijn het zat dat bedrijven kapot gaan aan mislukte verandertrajecten. Dat de insteek bij veel bedrijven is om:

  1. de resultaten te verbeteren door steeds weer nieuwe processen in te voeren (oude wijn in nieuwe flessen),
  2. te investeren in éénmalige ééndimensionale trainingen met een tijdelijk effect
  3. en resultaten alleen kunnen verbeteren door fte’s te besparen.

Dit zijn korte termijn oplossingen die niet tot blijvend succes, business- en klantwaarde leiden.

Als expert op het gebied van bewezen succesvolle business transformaties, begeleiden we klanten in hun verandering. Niet door op basis van ‘uurtje factuurtje’ training & coaching te doen. We committeren ons aan het doel van de verandering en zijn zelfs bereid onze beloning aan het resultaat te koppelen. Wij kunnen de hele wereld niet veranderen. Maar samen met onze klant kunnen we wel successen behalen en het goede voorbeeld zijn van hoe het ook kan (en zou moeten). Dit gedachtengoed dragen we continu uit en we doen het maximale om dit samen met onze klanten waar te maken.

Literature