Speakersbureau Assemblee Speakers
Christian Kromme

Christian Kromme

Expert Disruptieve Innovatie. Tech-entrepreneur Exponentiele Technologie.

Category
Management & Leadership, Science & Education
Type
Expert | Thought leader, Visionair | Innovator
Employability
Keynote speaker
Languages spoken
English Dutch
Travels from
The Netherlands

Timeline

  • 2016
  • Boek geschreven
  • 2015
  • Inspiratie sessies en R&D
  • 2014
  • Eigen bureau verkocht
  • 2002
  • Eigen bureau opgericht

Biography

Christian Kromme is een expert op het gebied van disruptieve technologie en de schrijver van het boek ‘Humanification Go Digital, Stay Human’, een bestseller op Amazon. In dit boek gaat Christian dieper in op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar in steeds sneller tempo opvolgen zijn namelijk geen toeval... Het boek ‘Humanification’ helpt managers, ondernemers, en investeerders te anticiperen en navigeren in een extreem snel veranderende wereld vol met disruptieve innovaties en exponentiële technologieën.

Disruptieve innovatie
In 2002 heeft Christian een eigen bureau (Artificial Industry) opgericht waarbij hij innovatieve start-ups faciliteerde voor grote namen als: Randstad, Essent, Endemol, Corio, EyeWorks, Pensioenfonds ABP, Oracle, Philips, Toyota, Auping, Adidas en oa. de Rabobank. Hij heeft als directieadviseur aan de wieg gestaan van meerdere succesvolle ‘disruptieve’ initiatieven, veelal spinouts in compleet verschillende branches, maar altijd gefocusseerd op het snijvlak tussen mens en technologie. Christian en zijn bureau hebben door de jaren heen meerdere nominaties en prijzen ontvangen voor de innovatieve visie en mensgerichte aanpak, waaronder: SHELL LiveWIRE Young Business Award, SAN Award, Gouden Inhaak Award, Broos van Erp prijs en vele andere. Eind 2014 heeft Christian het bureau Artificial Industry verkocht aan een grote multinational en is hij zich meer gaan focussen op het geven van presentaties en workshops omtrent disruptieve innovatie en exponentiële technologieën. Naast het spreken is hij tevens nog betrokken als adviseur en bestuurder bij diverse serieuze disruptieve start-ups.

Ecosystemen en agility
Toekomstgedreven organisaties zullen wendbaar moeten zijn. Bedrijven zullen vloeiender, wendbaarder, dynamischer en flexibeler moeten zijn: het vermogen om te veranderen en zich aan te passen als reactie op nieuwe situaties en omgevingen. Deze nieuwe organisaties zullen worden aangedreven door AI en blockchain, en ze zullen meer open, transparant en gedecentraliseerd zijn. Christian is al meerdere jaren op diep niveau met deze onderwerpen bezig en helpt corporate organisaties te transformeren naar een agile ecposysteem. Hij wil globale impact maken en mensen inspireren met deze nieuwe vorm van werken en organiseren die volledig in lijn is met de natuur.

Employability

Keynote speaker

Speaker

Christian Kromme als spreker

Christian is als internationaal spreker te boeken voor masterclasses, workshops, lezingen en inspiratiesessies. Zijn lezingen gaan over de impact van: disruptieve innovatie, exponentiële technologie, kunstmatige intelligentie en robotisering op ons leven, ons werk en onze samenleving. Ook geeft Christian branchegerichte lezingen over de toekomst van: gezondheidszorg, mobiliteit, onderwijs, organisaties, HR, productie, energie, logistiek, marketing, communicatie, events en vele andere.
 

Keynotes met impact
Christian staat voor inspirerende keynotes met impact. Door zijn confronterende stijl kan hij zijn boodschap helder en energiek overbrengen. Daarbij biedt hij waardevolle en praktische inzichten aan het publiek en gaat hij altijd voor maatwerk presentaties. Omdat hij zelf techondernemer is geweest weet hij dat praktische verhalen en voorbeelden van grote waarde zijn. Zo krijgt het publiek een inspirerend, helder en praktisch verhaal over onderwerpen die er echt toe doen. Christian is een ervaren techondernemer en spreker op het gebied van disruptieve innovatie. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je aan de hand van uiteenlopende trends en voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een massale macht verschuiving richting de consument.


Focus op drie lezingen:

Go Digital, Stay Human
Deze keynote daagt mensen en organisaties uit om exponentieel te denken en te handelen, en helpt zo technologische en disruptieve bedreigingen om te zetten in disruptieve kansen.
Onze wereld verandert in een exponentieel tempo! Een grote vloedgolf van digitale transformatie komt snel op ons af. Veel organisaties beschouwen deze golf als een bedreiging en ervaren stress, maar er zijn ook organisaties die deze golf als een kans zien. Disruptieve organisaties denken en gedragen zich als surfers. Zij weten precies waar en wanneer ze op de golf van exponentiële technologie moeten springen om de kracht van de golf te benutten om exponentiële snelheid te maken.De Humanification keynote daagt mensen en organisaties uit om te denken als een surfer. Dit helpt om technologische en disruptieve bedreigingen om te zetten in disruptieve kansen.

Future-proof Mindset
Deze keynote helpt je een holistisch toekomstperspectief te ontwikkelen op de ontwikkeling van leiderschap, bewustzijn, technologie, organisaties en werk.
Mindset is alles! In deze keynote leert de internationaal bekende futurist Christian Kromme u stap voor stap de eenvoudige strategieën om je mindset Future-Proof te maken. Na het volgen van deze keynote zul je in staat zijn om te anticiperen en te surfen op toekomstige golven van verandering. Je hebt een toekomstbestendige mindset en ziet de golven van verandering als kansen in plaats van bedreigingen. U zult in staat zijn om met vertrouwen te handelen en te navigeren in tijden van extreme onzekerheid.

De future of AI
AI is at the forefront of a creative revolution to transform nearly every aspect of our lives and work. From entertainment to healthcare, manufacturing to education, AI can unlock new levels of creativity and productivity. This keynote is an exciting opportunity to explore the diverse ways in which AI will shape our future and drive this creative revolution.
In this keynote, we will explore how Generative AI is making it easier for people to unleash their full creative potential and revolutionizing the way we approach content creation. Discover how your organization can harness the power of Generative AI to bring your creative vision to life.
Get ready to have your mind opened to new possibilities and join Christian Kromme for a keynote that will challenge the status quo and provide disruptive insights. Book now to learn more about how Christian can help your organization achieve its goals.

Literature