Speakersbureau Assemblee Speakers
Chazia Mourali

Chazia Mourali

Moderator. Presentatrice, Communicatietrainer, Columniste

Category
Economy & Finance, Radio, TV & Press, Culture, Music & Society
Type
TV, Radio presenter | Journalist
Employability
Keynote speaker, Moderator/ Presenter, Debate
Languages spoken
English Dutch
Travels from
Frankrijk

Timeline

  • 2002
  • De vrouwen van Moermansk
  • 2001
  • Presentatrice RTL4 'De zwakste schakel'.
  • 1988
  • Debuut televisie, Screentest KRO

Biography

De Wereld Draait Door, Een vandaag, Met het Oog op Morgen, NCRV's Lunch op Radio 1, Een Goede Morgen met op Radio 4. Het zijn een paar radio- en televisieprogramma's die Chazia de afgelopen jaren hebben uitgenodigd als gast. Niet om over zichzelf te spreken. Daar heeft ze in de loop der jaren als RTL presentatrice genoeg ervaring mee opgedaan.

Chazia is weer terug bij haar geliefde journalistieke wortels.

En dankzij het presenteren van grote publieksprogramma's bij RTL

(De Zwakste Schakel, Achmea Kennisquiz, Kat in de Zak, In je Recht, Char), weet ze ieder onderwerp, hoe serieus ook, altijd sprankelend en enthousiast voor het voetlicht te brengen. Chazia houdt niet van oppervlakkig. Ze wil tot de kern van een onderwerp doordringen en wezenlijke vragen stellen.

Ze ziet een congres als één boodschap aan de toehoorders, waarbij de moderator alle elementen op een logische manier met elkaar verbindt. Voor Chazia betekent communicatie dat er er een vonk over springt en zij zal zich altijd volledig inzetten om dat te laten gebeuren.

Chazia werkt op dit moment als onafhankelijke moderator, presentatrice, communicatietrainer en columniste. Voor uiteenlopende opdrachtgevers, Nationaal en internationaal.

Vaak wordt Chazia jaarlijks teruggevraagd om een bepaald evenement te presenteren. Zo leren opdrachtgever en presentator elkaar steeds beter kennen, wat zowel de verdieping als de gezelligheid ten goede komt.

Employability

Keynote speaker
Moderator/ Presenter
Debate

Speaker

.