Speakersbureau Assemblee Speakers
Chantal Heutink

Chantal Heutink

Assemblee Speakers is the official booking agent of Chantal Heutink. Contact Chantal Heutink as keynote speaker at your event directly through Assemblee Speakers!

Category
Type
Employability
Keynote speaker, Coach / Trainer, Voice over, Breakout session, Master class
Languages
EN NL
Origin

Biography

Chantal werkte twintig jaar in het bedrijfsleven. In 2006 volgde ze haar kindsdroom en verliet de snelle Amsterdamse levensstijl voor een nieuwe realiteit in Kenia. Zij heeft met succes het bedrijf I-Care opgericht, dat wasbaar maandverband voor achtergestelde meisjes en vrouwen ontwikkelt, produceert en distribueert. Ze liep tegen de masculiene overdrive, onzekerheden en worstelingen aan. Door middel van vallen en opstaan, onderzoek en leren van de experts, heeft Chantal ontdekt hoe haar belemmerende overtuigingen, haar ervan hebben weerhouden om in haar kracht te staan als Leading Lady.  Zij komt niet met theorieën uit een boekje, maar met doorleefde verhalen waar mensen zich in herkennen.
 

Employability

Keynote speaker
Coach / Trainer
Voice over
Breakout session
Master class

Speaker

Topics:

  • Lef is nodig om de Leading Lady of Leader van je leven te worden
  • Van Dromen & Verlangen, naar Creëren & Doen
  • Van Zero naar Hero: Ondernemen en Leren van
    mislukkingen en tegenslagen
  • Op hoge hakken in Afrika

Recensie:

Chantal Heutink heeft gesproken voor RaboWomen. Het was een fantastische bijeenkomst waarin we echt geraakt werden door haar verhaal. Chantal stelt zich open en kwetsbaar op en juist dat maakt haar krachtig. Zo geweldig om te zien dat je je vrouwelijke kanten, die door de buitenwereld soms als onzeker worden bestempeld, juist kunt inzetten om met power naar buiten te treden.
Henriette van Duijn – Vinke

 

Literature