Speakersbureau Assemblee Speakers
Chantal Heutink

Chantal Heutink

Assemblee Speakers is the official booking agent of Chantal Heutink. Contact Chantal Heutink as keynote speaker at your event directly through Assemblee Speakers!

Category
Type
Employability
Keynote speaker, Voice over, Breakout session, Master class
Languages spoken
English Dutch
Travels from

Biography

Chantal Heutink, de Leading Lady in Red. Na meer dan 15 jaar ervaring in het corporate bedrijfsleven en het runnen van een eigen onderneming, gooide ze het roer om: op hoge hakken vertrok ze naar Afrika, waar ze als vrijwilligster aan de slag ging. Bij thuiskomst ging Chantal door met waar ze goed in is: ondernemen, anderen helpen, en ze in hun kracht zetten.

Failing forward
Haar bedrijf I-Care ontwikkelde, produceerde en distribueerde wasbaar maandverband voor achtergestelde meisjes en vrouwen. Ze hielp daarmee talloze vrouwen in Kenia, maar liep tegelijkertijd zelf tegen moeilijkheden aan: als onderneemster botste ze met de masculiene overdrive, onzekerheden en worstelingen. 

Haar carrière en leven vormen samen een bijzonder verhaal van lef, vallen en opstaan, maar vooral van doorgaan. In haar keynotes komt ze niet met theorieën uit een boekje, maar met doorleefde verhalen waar mensen zich in herkennen. Ze vertelt over hoe ze haar dromen volgde, maar ook hoe het uiteindelijk misging — en wat je er van kunt leren.

Stap uit je schaduw
In haar verhaal staan lef, feminiene en masculiene kwaliteiten centraal. Haar keynotes schijnen een licht op een nieuwe manier van werken: hoe oude stereotypen, structuren en patronen ons als mens en als medewerker tegenhouden om eruit te halen wat erin zit en dat er lef voor nodig is om dit te veranderen. Moderne organisaties zijn toe aan een nieuwe manier van leiderschap en samenwerken, en Chantal geeft de inspiratie om dit te verwezenlijken. Dit deed ze onder andere al voor het USAID in Washington DC, Unreasonable Institute in Oeganda, Philips, Deloitte, ABN-AMRO Dialogue House en Toomler.

Chantal beschreef haar verhaal in Op Hoge Hakken In Afrika. Haar boek en keynotes zijn een aanrader voor ieder mens of ondernemer die lef wil hebben om uit zijn of haar comfortzone te stappen, dromen wil najagen en klaar is voor een nieuwe manier van werken.

 

 

Employability

Keynote speaker
Voice over
Breakout session
Master class

Speaker

Onderwerpen:

Lef is nodig om de Leading Lady of Leader van je leven te worden
 *  Persoonlijk leiderschap en Transformatie

Van Zero tot Hero
*  Leren van falen en mislukkingen

Op hoge hakken in Afrika
 * Een persoonlijk verhaal over Dromen, Durven, Doen en ondernemen in Afrika

Recensies:

Chantal Heutink heeft gesproken voor RaboWomen. Het was een fantastische bijeenkomst waarin we echt geraakt werden door haar verhaal. Chantal stelt zich open en kwetsbaar op en juist dat maakt haar krachtig. Zo geweldig om te zien dat je je vrouwelijke kanten, die door de buitenwereld soms als onzeker worden bestempeld, juist kunt inzetten om met power naar buiten te treden.
Henriette van Duijn – Vinke

“Chantal is in the top 1% of all speakers I’ve ever seen! I was fortunate enough to watch Chantal give a presentation in Uganda that lit up the entire room and inspired myself and all the investors and business leaders in the room to re-think our conceptions of what is possible. She speaks in a way that immediately resonates and that commands the attention of the entire room. She speaks with her heart in an incredible vulnerable and strong way. Any organization who is fortunate enough to get Chantal to speak at their gatherings will quickly come to learn that she is the highlight of the show!”
Unreasonable Institute
Daniel Epstein
CEO and Founder Unreasonable Institute

Chantal Heutink is a powerful lady, who had the courage to follow her dream.
“I just wanted to say how wonderful you made this day to celebrate with Deloitte women. Thank you for your presence, your story and inspiration.  So many women are talking about how much they loved it. You brought me and many others to tears and moved the entire room with your story.”
Deloitte
Melissa Raczak
Partner

 

Literature