Speakersbureau Assemblee Speakers
Bruno Fabre

Bruno Fabre

Mass Change Agent & Strategisch Innovator

Category
Trends, Management & Leadership
Type
Futurist | Trend forecaster, Business leader | Entrepeneur, Visionair | Innovator
Employability
Keynote speaker
Languages spoken
English Dutch French
Travels from
Frankrijk

Biography

Bruno Fabre is geboren in Frankrijk en studeerde af in Kunstmatige Intelligentie (AI) bij een van de meest prestigieuze universiteit van Parijs. Hij volgt technologische ontwikkelingen op de voet, en weet iedere keer te verassen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hersenen en Kunstmatige Intelligentie. Zelfs voor de pro's is hij een boeiende spreker, hij is immers in staat complexe materie begrijpelijk en overzichtelijk te maken. 

Bruno heeft een sterk intuïtief vermogen, waarmee hij de ontwikkelingslijnen van de maatschappij weet bloot te leggen. Hij schreef het boek Bankroots in 2020, waarmee hij de financiele branche compleet verraste. Nu kijkt hij naar de post-technologische tijd en experimenteert met de nieuwste technieken gebaseerd op eeuwen oude kennis, waardoor hij al een duidelijk voetstap (en hoofd) zet in de toekomst. 

Heb je zin om inzicht te hebben in de toekomst van je werk, van je leven? Wil je weten wat je kinderen zich voor moeten voorbereiden? Vraag hem om een presentatie te houden voor je onderneming, of voor je klanten. Hij is werkelijk vol energie en een zeer enthousiaste spreker, explosief, maar ook vol humor :)

Employability

Keynote speaker

Speaker

  • Innovatie in de versnelling (innoveren is makkelijker dan je denkt, misschien doe je het al, ontdekt de meeste creatieve bedrijven en leer van hun de trucs voor jezelf en je bedrijf)
  • Omgaan met de explosie van data (hoe kan je al je mails lezen als je meer dan 100 per dag ontvangt? hoe blijf je bij met informatie?)
  • Aansturen van je computer met je brein! (zie de nieuwste technologie in werking, met een speciale helm laat Bruno zien wat je al kan doen met je computer en de toekomst van technologie. Verrassend! Wow effect garantie!)

Literature

Video