Speakersbureau Assemblee Speakers
Bruno Fabre

Bruno Fabre

Mass Change Agent & Strategisch Innovator

Category
Trends, Business & Management
Type
Futurist | Trend forecaster, Business leader | Entrepeneur, Visionair | Innovator
Employability
Keynote speaker
Languages
EN NL F
Origin
Frankrijk

Biography

Trendwachter en Mass Change Agent, zo omschrijf zich Bruno Fabre zich omdat hij trends overziet en daarmee ondernemingen ondersteunt om succesvolle strategische keuzes te maken. Als afgestudeerde in AI (Artificial Intelligence), met een titel in Financial Planning en een studie Neuro Linguïstiek Programmeren legt hij de verbanden tussen technologie, financiën en neuro psycho-sociologie. Zijn jongste onderwerp is het aansturen van machines rechtstreeks vanuit de hersenen, en de revolutie die het ontketent. 

Zijn presentaties zijn ware belevenissen met beeld, muziek, video, maar ook rook of geur en altijd explosief afsluitend. Een ware lust voor het oog, een zoetigheid voor het hart en een eye-opener voor de mind. De onderwerpen zijn prikkelend en helpen de mindsets opnieuw te kalibreren naar de maatschappelijke veranderingen. Daarmee zijn toeschouwers beter voorbereid op wat hun te komen staat in technologie, financiën,  sociale en digitale media’s. Hij stuurt op creativiteit en innovatie, weet met actieve workshops innovatie een boost te geven. Het is ook de titel van zijn nieuwe boek: “How to bOOst innovation” 

Wanneer u uw publiek inzicht wilt geven in de wereld van morgen, met een overweldigende passie en een feestelijke tint, dan biedt Bruno Fabre het verbluffend effect waar u op zoek naar bent. 

Employability

Keynote speaker

Speaker

  • Innovatie in de versnelling (innoveren is makkelijker dan je denkt, misschien doe je het al, ontdekt de meeste creatieve bedrijven en leer van hun de trucs voor jezelf en je bedrijf)
  • Omgaan met de explosie van data (hoe kan je al je mails lezen als je meer dan 100 per dag ontvangt? hoe blijf je bij met informatie?)
  • Aansturen van je computer met je brein! (zie de nieuwste technologie in werking, met een speciale helm laat Bruno zien wat je al kan doen met je computer en de toekomst van technologie. Verrassend! Wow effect garantie!)

Literature