Speakersbureau Assemblee Speakers
Bas Hoogland

Bas Hoogland

Fm CCO Landal GreenParks.

Category
Business & Management
Type
Expert | Thought leader, Business leader | Entrepeneur
Employability
Keynote speaker, Moderator/ Presenter
Theme
Klantvriendelijkheid
Languages
EN NL
Origin
The Netherlands

Biography

Bas Hoogland was, na 10 succesvolle jaren bij Bilderberg Hotels, vervolgens als Commercieel Directeur ruim 18 jaar de drijvende kracht achter het succes van Landal GreenParks. Landal won vele Zoover Awards voor beste bungalowvakantie aanbieder en ook vele andere consumenten prijzen waaronder de uitverkiezing tot ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland’. Jarenlang bleef Landal ook nog in de TOP5, een unieke prestatie tot nu toe. Zelf werd hij door bureau Market Respons in 2014 uitgeroepen tot ‘Klantvriendelijkste Directeur van NL’. Op 1 januari 2015 gooide hij het roer om. Hij kocht samen met z’n vrouw een bijzonder Vakwerkhuis in Zuid-Limburg dat zij exploiteren als ‘BedNoBreakfast’. Van 13.000 huisjes terug naar 1! Terug naar de kern van ‘Gastgerichtheid’. 

Daarnaast is Bas een veelgevraagd spreker als het gaat om ‘Klantvriendelijkheid & Hostmanship. Hij verstaat als geen ander de kunst het andere mensen naar de zin te maken. En met 30 jaar ervaring in de hospitality branche kan hij er beeldend en met humor over vertellen. In zijn presentatie weet Bas het publiek continue te boeien met z’n mooie verhaal: ‘Hoe wordt je het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland’. De do's en dont’s voor een bedrijf of organisatie die nu écht werk wil maken van Klantvriendelijkheid. Het is een inspirerend verhaal uit het hart en vooral uit de praktijk. Het zet mensen aan het denken over een eigen rol in dit proces waarbij het ook gaat over cultuur, samenwerken, initiatief nemen en consideratie. Bas ‘pakt het publiek’ op een bijzondere wijze omdat dit een authentiek verhaal is dat écht is en voelt. Onder het motto: ‘aardig zijn kost niks’. 

Employability

Keynote speaker
Moderator/ Presenter

Speaker

Met 30 jaar Leisure/ gastvrijheids ervaring ook dè sparring partner voor o.a hotel &recreatie bedrijven die succesvoller willen worden op het gebied van b.v productontwikkeling en professionele(re) marketing. Met een kritische blik gericht op de toekomst altijd naar huis met goede bruikbare tips! Geen theoretisch verhaal uit een managementboekje maar een waargebeurd verhaal vol inspiratie & vooral passie, recht uit het hart!

Topics

Klantvriendelijkheid

De presentatie gaat grotendeels over het feit dat Landal GreenParks diverse jaren in de TOP5 van ‘Klantvriendelijkste Bedrijven van Nederland’ heeft gezeten. In 2010 werd het zelfs hét Klantvriendelijkste Bedrijf van NL! Hoe wordt je dat, wat komt er bij kijken, wat moet ervoor gebeuren en wat is er voor nodig? Alles draait om passie, mensen en de cultuur... Maar bovenal is de intentie een positieve vibe mee te geven en iets in gang te zetten, namelijk een bedrijf waar medewerkers het leuk hebben en klanten heel graag zaken mee doen.