Speakersbureau Assemblee Speakers
Arjen Banach

Arjen Banach

Inspiratie én activatie met hoge energie, interactie, humor. Wake-up call en Call to Action in één.

Category
Type
Keynote speaker
Employability
Keynote speaker, Moderator/ Presenter, Master class
Theme
Formule voor Toekomstgerichte Organisaties, Boeien en Binden van Talent, Duurzaam Veranderen / Hoe krijg ik ze mee?, Hoe word ik een Inspirerende Werkgever?
Languages
EN NL
Origin

Timeline

  • 2017
  • Chief Happiness Officer bij Cosis, eerste in de zorg in NL
  • 2014
  • 1e ééndaagse-seminar Leiderschap
  • 2014
  • Jongste spreker ooit op TEDx Fryslan
  • 2010
  • 1e workshop Persoonlijk Leiderschap

Biography

Arjen Banach is veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op het gebied van organisatiecultuur, verandermanagement en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. Daarnaast is hij Chief Happiness Officer bij een grote zorginstelling waar hij zich bezighoudt met een bouwen van een cultuur waarin veranderingen slagen en professionals optimaal kunnen presteren en betrokken zijn. Hij is ook de host van de podcast 'Energie aan het Werk'.

Employability

Keynote speaker
Moderator/ Presenter
Master class

Speaker

Reviews:

Energie & Confrontatie
Arjen Banach brengt energie in de zaal. Hij zorgt voor een ontspannen sfeer en durft daarnaast te confronteren op een manier waarop hij goed de aandacht vast weet te houden - het hele event lang - maar zonder dat het ongemakkelijk wordt en het publiek geboeid blijft. 
Emke Daniëls – HR Top 100

Professioneel & Enthousiast
Een professionele dagvoorzitter die met veel energie en enthousiasme sprekers en deelnemers meeneemt in het programma. En dat ondanks een voorbereidingstijd van slechts vier dagen! Het was erg plezierig om met Arjen te werken, graag tot een volgende keer.
Deborah van Eijk – Brandweer Nederland

Kennis & Plezier
Voor de Employer Branding Summit van Recruiters United hebben we gekozen voor Arjen Banach als dagvoorzitter omdat zijn kennis en ambitie naadloos aansloten bij het thema van dit event. En dat was een goede keuze; met veel plezier met hem samen gewerkt! 
Nicoline van Mulken – Recruiters United

Verbinding & Branding
Arjen Banach is het zeer goed gelukt als dagvoorzitter een variëteit aan onderwerpen met elkaar te verbinden en met zijn humor en energie het publiek te boeien tot het eind. Op geheel eigen wijze heeft Arjen positieve branding gegeven aan onze producten en diensten voor apotheken en onze organisatie in het geheel.  
Freek Brouwer – SBA

Inspirerend & Dialoog
Tijdens HRM in de Zorg geeft Arjen Banach een frisse blik op de toekomstgericht zorgorganisatie. Hoe blijf je kwaliteit van zorg leveren in een snel veranderende wereld? Hij inspireert de 350 HR professionals en gaat in dialoog over hoe je een cultuur kunt creëren waarin veranderingen vanzelf ontstaan. Vol enthousiasme en energie!
Joke Dielesen – CKC Seminars

Literature

Topics

Formule voor Toekomstgerichte Organisaties

Cultuur, innovatie, trends.

Boeien en Binden van Talent

Millenials, gen z, cultuur, generaties.

Duurzaam Veranderen / Hoe krijg ik ze mee?

Verandermanagement, experimenteren.

Hoe word ik een Inspirerende Werkgever?

Cultuur, werkgeluk.

Imagery