Speakersbureau Assemblee Speakers

Powervrouwen!

  • 27 Mar 2018
  • Sprekers

Er was ooit een tijd waarin de man sprak en de vrouw moest luisteren. Hij het grootste toonbeeld van succes leek. Waarin mannelijke waarden en normen belangrijker leken dan de sterke vrouwen die achter hen stonden en steunden. Die tijd is gelukkig niet meer de onze, hoewel er nog altijd meer mannen dan vrouwen als sprekers voorhanden zijn. Maar de volgende self-made powervrouwen laten zien dat er een flinke verschuiving plaatsvindt op het gebied van kennis, karakter en ambitie!

Nancy Rademaker
Nancy heeft meer dan 20 jaar ervaring in IT en training. Ze weet als geen ander hoe technologie je gedrag beïnvloedt, hoe het je helpt kennis te delen en hoe het mogelijk maakt om te creëren en innoveren. Spreker Nancy Rademaker laat je de kracht van technologie zien. Maar hoe moet je hier nu mee beginnen? Nancy’s antwoord is helder: Om te kunnen blijven evolueren moet je afscheid nemen van traditionele lineaire denkwijzen. Durf je te laten inspireren door de wereld om je heen. Kijk verder dan ‘alleen maar’ technologie. Zoom in op de noden van je klanten en zet hen op de eerste plaats. Maar boven alles, focus op alle mogelijkheden die er zijn en blijf experimenteren.

Annemarie van Gaal
Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf. Annemarie van Gaal denkt altijd in mogelijkheden en niet in moeilijkheden, waardoor zij tijdens haar succesvolle carrière in staat was om kansen te zien en te grijpen, zoals zij bewees in Rusland. Ondanks de cultuurverschillen, corruptie, bureaucratie en economische tegenslagen, was zij hier zeer succesvol. . Ze levert verbluffende inzichten om nieuwe omzetkansen te ontdekken en is zeer inspirerend en buitengewoon inspirerend.

‘’Het is altijd mijn droom geweest om het leven te leven naar het beeld van mijn hart. Dat doe ik ook iedere dag.’’ - Annemarie van Gaal

Janneke Willemse
Janneke is een blondje met verstand van zaken. Ze is financieel journalist, presentatrice en fanatieke belegger! Ze publiceert haar portefeuille sinds 2012 op BlondjesBeleggenBeter.nl. Met haar eigen geld belegt ze in verschillende aandelen en effecten. Iedereen kan hier meekijken met haar successen én met haar ‘blonde’ mislukkingen. Spreker Janneke Willemse was 5,5 jaar lang hoofdredacteur van Belegger.nl en Beursduivel.be, twee van de grootste beleggingssites in de Benelux. Die baan zegde ze op, om zich volledig te storten op een carrière als presentatrice. Een garantie met haar als presentatrice: ze zorgt ervoor dat de kernboodschap wordt overgebracht, introduceert sprekers met de aandacht die ze verdienen, bewaakt de tijd, houdt de vaart erin en zorgt ervoor dat er zo nu en dan gelachen wordt.

Minchenu Maduro
Minchenu werkte jarenlang met groepen ex-gedetineerden en langdurig werklozen en is dramadocent geweest in de Justitiële Jeugdinrichting Doggershoek in Den Helder. Hier, maar ook in andere projecten van bijvoorbeeld Stichting Zwerfjongeren Amsterdam en Youth Connection, deed ze veel ervaring op met het trainen van ‘tegendraadse’ jongeren. Ook psychosociale problematiek is voor haar bekend terrein. Hoe krijg je mensen aan het leren? Die vraag is een rode draad in de loopbaan van trainer/inspirator Minchenu Maduro. Door een brug te slaan tussen hoofd en hart weet ze mensen te inspireren en om in beweging te komen en hun grenzen te verleggen.

“Wees een origineel exemplaar van jezelf in plaats van de kopie van een ander” – Minchenu Maduro

  • Inspiratie
  • Spreker
  • Powervrouwen
Aanpassingsvermogen Blockchain business Circulaire Economie Coach consument consumptie corporate Dagvoorzitter Deeleconomie digitalisatie Duurzaamheid Economy energie Europa Evenement Financieel fit future of shopping Gastspreker gezondheid Happiness IASB Innovatie Inspiratie Inspiration Internet Internet of Things Keynote Klimaat Leiderschap Milieu Motivatie Ondernemen Online online shoppen Politiek Powervrouwen Privacy retail Social Media Speaker Sportspreker Spreker Sprekersbureau Success Technology Trends winkelen Wisdom

Also interesting to read