maes-ruben-14.jpg

Ruben Maes

Ervaren dagvoorzitter met journalistieke scherpte en gevoel voor sfeer van de bijeenkomst.

Categorie
Business & Management, Energie, Klimaat & Milieu, Politiek
Type
Leidinggevende & Ondernemer, TV-, Radio presentator & Journalist
Inzetbaarheid
Dagvoorzitter/ Presentator, Debat
Talen
EN NL
Afkomstig van

Biografie

Ruben Maes is een ervaren dagvoorzitter en gespreksleider van debatten en expertmeetings. Hij leidt al meer dan tien jaar gesprekken, symposia en meerdaagse conferenties in binnen- en buitenland. Zijn stijl kenmerkt zich door een inhoudelijke journalistieke scherpte gecombineerd met een goed gevoel voor de sfeer van de bijeenkomst. 

 

In de afgelopen tien jaar heeft Ruben Maes een brede expertise opgebouwd. De onderwerpen van de bijeenkomsten lopen sterk uiteen maar hebben altijd een koppeling met belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen zoals duurzaamheid, de participatiesamenleving, internationalisering, digitalisering en de netwerksamenleving. 

 

Wilt u een congres waar de zaal actief deelneemt aan de gemeenschappelijke gedachtenvorming  en zoekt een u een scherpe procesbegeleider die ervoor zorgt dat er werkelijk een dialoog tot stand komt in uw strategiebijeenkomst? Ruben Maes zet graag zijn kennis en ervaring in bij het meedenken bij de inhoudelijke opzet van de bijeenkomst en zorgt ervoor dat de deelnemers na afloop van de bijeenkomst wijzer en meer betrokken zijn. 

Inzetbaarheid

Dagvoorzitter/ Presentator
Debat

Spreker