LammersMarc08.jpg

Marc Lammers

Winnaars hebben een plan. Verliezers hebben een excuus.

Categorie
Business & Management, Sport
Type
Expert & Thought leader, Leidinggevende & Ondernemer, Sporter & Sportcoach
Inzetbaarheid
Keynote spreker, Workshops
Talen
EN NL
Afkomstig van
Nederland

Biografie

Marc Lammers is het voorbeeld van een moderne coach. Als bondscoach van de Nederlandse hockeydames werkte hij voornamelijk aan de zelfstandigheid van zijn speelsters. Met innovaties en een nieuwe manier van leidinggeven wist hij zijn team te prikkelen, te verbeteren en vele titels te winnen. Hij leidde de Nederlandse hockeydames naar een Wereld- en Olympische titel. Zijn motto: ’Coachen doe je samen’.

Favorieten presentaties “Yes , een crisis “ , “Ever Change a winning team” , “Iedereen heeft een gave” en Innovatie als middel.

Hij presenteert enthousiast en vol passie over zijn visie op coaching en leiderschap. Ondersteund door visuele en interactieve animaties zijn zijn presentaties levendig en boeiend. Veel videovoorbeelden vanuit de praktijk geven een perfecte link naar andere bedrijfstakken. Coachen is de laatste tijd heel erg veranderd. Marc Lammers heeft hier een heel duidelijke visie op.

Marc Lammers heeft aan het CIOS gestudeerd en daarna voor sportinstructeur in dienst. Tevens heeft hij een studie gevolgd voor importeur hockeymaterialen. Van 1997 t/m 2000 was hij bondscoach van Spanje. Van 2000 t/m 2008 bondscoach van de Oranje dames. Nu is hij een veel gevraagd gastspreker en is hij gespecialiseerd in change management. Voor het goede doel is Marc actief met het leggen van interactieve kunstgras veldjes op schoolpleinen om kinderen meer in beweging te krijgen door digitale uitdagingen.

Inzetbaarheid

Keynote spreker
Workshops

Spreker

Innovatie in de Sport: Niet veranderen is stilstaan, telkens je concurrentie weer een stap voor zijn, door je te blijven ontwikkelen door middel van technologie en studies.
Coachen doe je samen: De manier van coachen is veranderd, meer Performance aandacht, situationeel leidinggeven, inspireren en competentie management.
Teambuilding en grenzen verleggen: Het Nederlands Dames hockeyteam is een groep van 18 speelsters en 8 begeleiders. Samenwerken naar een doel kan alleen als je met z’n allen grenzen kunt en wilt verleggen. 

Andere thema’s kunnen zijn: 
Op zoek naar details;

  • Communicatie;
  • Doelstellingen; 
  • Ambitie en Leiderschap.