mnmftim7-400x400.jpg

Janne Vereijken

Expert op het gebied van innovatie & strategie.

Categorie
Business & Management
Type
Trendwatcher, Leidinggevende & Ondernemer, Bedrijfscoach & Trainer
Inzetbaarheid
Keynote spreker, Coach / Trainer, Workshops, Masterclasses, Debat
Talen
EN NL
Afkomstig van
Nederland

Biografie

Met haar onderneming Spring Company begeleidt Janne Vereijken organisaties bij de totstandkoming van innovaties en met implementeren van innovatiemanagement. Ze biedt uiteenlopende workshops, masterclasses en opleidingen op het gebied van innovatie.

Voor Spring Company is innovatie geen doel op zich, maar een middel om te groeien en uw producten/diensten en organisatie waardevoller, slimmer of duurzamer te maken.

Janne Vereijken zet haar expertise en die van anderen in voor zowel grote organisaties als midden- en kleinbedrijf, profit en non-profit. Daarnaast wordt Janne Vereijken regelmatig gevraagd als jurylid bij innovatiecompetities.

Janne studeerde Algemene Cultuurwetenschappen (Radboud Universiteit Nijmegen), Strategie (Radboud Universiteit Nijmegen) en Bedrijfskunde (Radboud Universiteit Nijmegen). Haar kennis binnen deze verschillende gebieden zijn een unieke combinatie.

(Ik werk al een aantal jaren samen met een professor van Stanford University op het gebied van design thinking. Binnenkort wordt de samenwerking intensiever en verder geformaliseerd. Hierover binnenkort meer).

 

Meer informatie: www.springcompany.nl

Inzetbaarheid

Keynote spreker
Coach / Trainer
Workshops
Masterclasses
Debat

Spreker

Janne Vereijken geeft haar brede en genuanceerde visie op innovatie. Ze maakt op doortastende wijze duidelijk welke facetten van belang zijn om innovatie te versnellen, organiseren, stimuleren en onderdeel te maken te maken van het DNA van je organisatie. Aan de hand van herkenbare cases illustreert Janne Vereijken hoe ze samen met ondernemers en bedrijven effectief vorm geeft aan innovatie. Ook geeft ze altijd op maat aanbevelingen voor de specifieke uitdagingen van het aanwezige publiek. Haar presentatiestijl is energiek en enthousiasmerend.

 

  • The Innovator’s mindset
  • TECH&MONEY, hoe geld te verdienen met nieuwe technologie?
  • Innovatie in het DNA van je organisatie
  • Innovatie versnellen
  • Het creëren van een innovatieve organisatiecultuur
  • Innovatief leiderschap, hoe kun je in als leider innovatie stimuleren?
  • Het vergroten van je persoonlijke innovatiekracht
  • Innoveren met Big Data
  • Janne gaat graag in gesprek en maakt lezingen en workshops op maat.