werven-van-bas-15.jpg

Bas van Werven

De vaste stem in het ochtendprogramma "De Ochtendspits" op BNR.

Categorie
Bouw & Automotive, Theater & Entertainment
Type
Visionair & Innovator, TV-, Radio presentator & Journalist
Inzetbaarheid
Keynote spreker, Dagvoorzitter/ Presentator, Debat
Talen
EN NL
Afkomstig van

Biografie

Bas van Werven begon na zijn afstuderen als jurist aan een carrière in het intellectueel eigendomsrecht. Gedurende 7 jaar was hij werkzaam als bedrijfsjurist/licentiemakelaar. Toen hij 32 was, nam zijn werkzame leven een nogal aparte wending.  

Een jeugddroom kwam uit toen hij werd gevraagd fulltime radiopresentator te worden. Aanvankelijk bij TalkRadio in Amsterdam, later bij diens opvolger Business Nieuws Radio. Bas was tot 1 september 2010 de vaste stem achter het ochtendspitsprogramma 'On the Move' op BNR Nieuwsradio. Bas werd in 2007 en in 2009 jaar met twee andere radiomakers genomineerd als Beste Presentator tijdens de jaarlijkse Marconi Awards en won in 2008 jaar de Marconi Award voor het Beste Radioprogramma.   

Vanaf 1 september 2010 hoort Bas bij de Grootste Familie van Nederland en is hij het TROS-gezicht van actualiteitenrubriek EenVandaag. Vanaf september 2011 is Bas bovendien te horen op Radio 1 en presenteert hij de programma’s TROS In Bedrijf en, samen met Carlo Brantsen, de TROS Autoshow. 

Inzetbaarheid

Keynote spreker
Dagvoorzitter/ Presentator
Debat

Spreker