terug naar overzicht
  • 28 Nov 2017
  • Schouwburg Amstelveen

Blik op wielen

NIELS VAN ROIJ - Autodesigner.
BAS VAN WERVEN - BNR presentator en autoliefhebber.


Twee autogekken BAS VAN WERVEN en NIELS VAN ROIJ nemen u vol passie mee in DE WONDERE WERELD VAN AUTODESIGN. Het college BLIK OP WIELEN is een lust voor het oog en alle andere zintuigen. Autodesign blijkt een landschap vol valse boobytraps, een wereld waar begrippen als mooi en lelijk bijzaak zijn. In het tweede deel van het theatercollege ontwerpt het publiek een eigen auto!as van Werven & Niels van Roij.

Bas van Werven, presentator van BNR Nieuwsradio. Van 2010 tot 2016 stapte Van Werven over naar de AVROTROS om de actualiteitenrubriek EénVandaag te presenteren. In die tijd bleef hij nog wel bij BNR actief, zo presenteerde hij het programma “De Nationale Autoshow”. Na zijn werk bij EénVandaag ging hij weer voltijds voor BNR aan de slag.

Niels van Roij, gepassioneerd spreker en autoriteit op gebied van autodesign, runt zijn onafhankelijke design studio in Londen. Van Roij heeft gewerkt aan de New London Taxi en was betrokken bij projecten met Ford, Volvo, Rolls-Royce en 10 Downing Street. In zijn Londense studio ontwikkeld Niels design strategieën en merk DNA’s, daarnaast schrijft hij ook boeken.

thumb

Niets anders in de samenleving kleurt onze identiteit zo sterk als de auto. Wat is de kracht van design en hoe gaat de auto-industrie om met haar erfgoed en merk DNA? Wat beweegt het team van designers tot de creatie van een nieuw model en wat is hun weg? In het theatercollege nemen Bas van Werven en Niels van Roij u vol passie mee in de wondere wereld van autodesign. Het college is een feest voor het oog en alle andere zintuigen. Autodesign blijkt een landschap vol valse boobytraps, een wereld waar begrippen als mooi en lelijk bijzaak zijn.

Een TheaterCollege waarbij twee autogekken u vol passie meenemen in de wondere wereld van autodesign.

Tickets